Vreme čitanja: oko 1 min.

Srnić potpisao za Mačvu iz Šapca! "Provincijski Urugvaj" predstavio 5 novih fudbalera

S. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Velija pojačanja u Šapcu

  • 0
Dragoljub Srnić, Slavoljub Srnić Foto: MN Press / Nebojša Paraušić

Ekipa Mačve iz Šapca je bila veoma blizu plasmana u plej-of za ulazak u Superligu Srbije, ipak, nije im to pošlo za rukom, a novo rukovodstvo kluba je već krenulo u sklapanje tima za iduću sezonu.

Mačva je zbog toga na svom stadionu predstavila čak pet novih pojačanja, od kojih je najveće ime njihovog nekadašnjeg đaka, fudbalera iz okoline samog Šapca - Dragoljuba Srnića, koji se vraća u srpski fudbal posle jedne godine u Grčkoj!

Dragoljub Srnić je ponikao u Mačvi, pre nego je otišao put Crvene zvezde sa svojim bratom Slavoljubom, a fudbalsku afirmaciju je stekao u Čukaričkom, kao i njegov brat. Igrao je potom za Šljonsk iz Vroclava, onda Voždovac, Lođ, da bi se 2021. godine vratio u Srbiju i potpisao za Radnički iz Kragujevca. Prethodnu sezonu je proveo u Ajolikosu u Grčkoj.

Osim njega, Mačva je predstavila i Admira Ademija, koji stiže iz OFK Beograda, a koji je odigrao 18 utakmica za OFK Prethodne sezone. Tu je Dejan Živković, koji stiže iz Vrela, Stefan Đurić koji dolazi iz Dubočice, te Branko Nikolić iz FAP Priboja.

Nije ovo kraj sa pojačanjima u Šapcu, te se očekuje u narednim danima još novih lica.

(Telegraf.rs)

Video: Dragoljub Srnić postiže gol protiv Partizana, Voždovac vodi!

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA