≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Zvanično: Sulejmani je novi šef skauting službe Partizana

Vreme čitanja: oko 1 min.

Povratnik u redove kluba iz Humske potpisao ugovrona dve godine i započeo novu priču u fudbalu

  • 7
Miralem Sulejmani Foto: MN Press

Kako smo pre sedam dana i najavili, Miralem Sulejmani i zvanično je postao šef skauting skužbe Partizana. Bivši polaznik škole crno-belih, kasnije fudbaler Herenvena, Ajaksa, Benfike i Jang Bojsa, potpisao je danas u prostorijama kluba ugovor na dve godine i odmah će se prihvatiti posla, jer je letnji prelazni rok u punom jeku, a posao tima iz Humske još nije ni blizu okončan.

Pre nego što je prihvatio poziv da se vrati u klub u kome je ponikao, Sulejmani je obavio niz razgovora sa čelnicima, predstavio im svoju ideju i plan i imaće priliku da sam, prema sopstvenom nahođenju. organizuje službu skautinga u budućnosti. To znači da će, pored plana, izabrati i najbliže saradnike, koji će, naravno u konsultaciji sa trenerom prvog tima Aleksandrom Stanojevićem, određivati i selektirati profile fudbalera za seniorsku selekciju, a klub će sve gto pratiti pregovorima i eventualnim angažovanjem.

Najbliži saradnici Sulejmanija biće Nenad Marinković, koji ćr uporedo pomagati i omladinskoj školi, zatim Filip Osman i analitičar Damir Almazi, koji su inače takodje već radili (ili još uvek rade) u omladinskoj školi crno-belih i dobro im je poznat sistem funkcionisanja.

Ako sve bude po planu, Sulejmani bi, u društvu generalnog direktora Miloša Vazure, trebalo da otputuje u Moskvu u subotu i priključi se ekipi na turniru "Bratski klup" na kome će crno-beli 7. jula odigrati i drugi meč sa CSKA.

Povratak Sulejmanija u Partizan je nastavak rekonstrukcije kluba iz Humske na svim nivoima, koja će se odvijati parcijalno, a započela je smenom trenera u prvom timu, kooptiranjem dela novih članova Upravnog odbora, koje još nije završeno, dok se promene očekuju i u sportskom sektoru, omladinskoj školi gde su već promenjeni treneri u svim selekcijama...

(Telegraf.rs)

Video: Fali nam sedam dana treninga, ali bićemo spremni za Dinamo: Stanojević sumirao pripreme Partizana

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sims

    5. jul 2024 | 14:39

    Srećno Suki Brate,jedan pošten Momak,samo nedaj da te u Mulj povuce Bagra.

  • 😂😂😂

    5. jul 2024 | 16:51

    Кога оно Гробари називају Турцима и Албанцима?

  • P.f.k.

    5. jul 2024 | 15:06

    Jel to onaj što pobegao od nas Da slučajno Partizan ne zaradi na njemu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA