≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Najbolji igrač Srbije na Evropskom prvenstvu bira između Engleske i Italije: Milan bacio oko!

S. I.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Štoper je sebi digao cenu ovog leta

  • 1
Fudbalska reprezentacija Srbije Srbija - Mađarska kvalifikacije Foto: Tanjug/AP

Nakon informacija lansirane u četvrtak o interesovanju Brentforda za usluge Strahinje Pavlovića, sada se pojavila još jedna pouzdana informacija! Prema pisanju "Gazete delo Sport", za štopera je zainteresovan i Milan.

"Rosoneri" u svojim redovima već imaju Luku Jovića, kao i mladog Jan Karla Simića, međutim uvideli su da im je osim mladog Srbina potreban i malo iskusniji. On bi navodno bio idealno rešenje.

Isti izvor ističe da je Napoli dugo pratio Strahinju, međutim posle dolaska Alesandra Bonđorna iz Torina deluje da od posla neće biti ništa. Zato je tu prazninu iskoristio Milan i Paulo Fonseka bi rado video Pavlovića u ekipi.

Linija sa Fikajom Tomorijem bi tako mogla biti kompletirana i klub bi za budućnost imao dva mlada štopera, koja su već prošla i sito i rešeto.

Pominje se suma od 20 do 25 miliona za transfer, ali navodno ga Red Bul Salzburg neće pustiti ispod 30, što bi mogao da bude kamen spoticanja.

(Telegraf.rs)

Video: Strahinja Pavlović posle poraza Srbije od Engleske na Euru

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA