Vreme čitanja: oko 1 min.

Rastužio Zvezdu u 90. i ostavio je bez LŠ, imao srčani udar tokom meča, sada je doživeo šok pred debi u ringu

M. M.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Rival mu je bukvalno pobegao sa crte

  • 1
Naćo Novo Printskrin: Instagram/nnovo10

Nekadašnji fudbaler Rendžersa Naćo Novo neće dobirti priliku da u avgustu debituje kao bokser, jer se njegov protivnik neočekivano povukao sa događaja u Glazgovu!

Novo je sa 45 godina trebalo da uđe u ring i boksuje sa škotskim tiktokerom Kaz Miliganom koji je istakao da je dosta razloga koji su doveli do njegovog povlačenja.

Jedan od njih je i medicinska istorija legende Rendžersa kog navijači Crvene zvezde i te kako pamte, jer je svojevremeno u kvalifikacijama za Ligu šampiona, pred poslednji stepenik, dao gol u 90. minutu za pobedu od 1:0. Kasnije u revanšu, na Marakani, nije bilo golova.

Podsetimo, Novo je 2018. doživeo srčani udar dok je igrao za veterane Rendžersa na turniru u Nemačkoj.  Nekoliko meseci nakon toga imao je i moždani udar, ali je sada ponovo u dobroj formi. Doduše, tada je bio u kritičnom stanju i borili su mu se za život.

- Nisam znao za njegovo srčano stanje ili srčani udar pre potpisivanja ugovora. Trebalo je da istražim pre nego što sam odlučio da boksujem sa Naćom - rekao je tiktoker.

Naćo je, inače, šest godina proveo u Rendžersu, osvojio je tri titule i postigao je 68 golova u 236 utakmica.

Pre sedam godina je prestao da igra i počeo je da radi kao trener u SAD. Ostaće upamćen i po tome što je dao penal za plasman Rendžersa u finale Kupa UEFA gde su poraženi od Zenita.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA