≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Brazilca porede sa Mesijem, a on je ovom bombom pokazao i zašto: Dečak od 17 godina brutalno pocepao mrežu

S. I.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sjajno!

  • 1

Za razliku od Evrope, u Južnoj Americi kontinentalni šampionat nije prekinuo fudbalske aktivnosti. Tako se za vreme Kopa Amerike redovno igraju i utakmice brazilske Serije A, gde uživamo u majstorijama mladih fudbalera zemlje koja živi za fudbal.

Tako je prethodne noći neposredno pre meča Argentine i Ekvadora odigran okršaj Gremija i Palmeirasa, a šou je ukrao mladi Estevao Vilijan. O njemu smo već pisali u dva navrata, pošto su ga od ranih dana poredili sa Lionelom Mesijem i prozvali "Mesinjo", a u aprilu je upisao i debitantski gol u seniorskom fudbalu.

Sa svojih 17 godina trebalo bi da nadomesti odlazak Endrika u madridski Real i to za sada i čini, pošto je prethodne noći postigao šesti gol i do sada ubedljivo najlepši.

Gubio je njegov tim sa 2:1, a onda je Estevao ušao u seriju driblinga, zarolao loptu u stranu i maltene iz okreta pogodio gol rivala i to udarcem sa 25 metara! Uživajte.

(Telegraf.rs)

Video: Šurbatović: Ne verujem da Stojković može da preokrene stvari, odlazim sa funkcije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA