≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Voleo bih da budem selektor Srbije": Bivši trener Partizana izrazio želju da vodi "Orlove"!

S. I.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Doduše u nekom momentu tokom karijere

  • 18
Marko Nikolić Foto: Alexander Vilf / Sputnik / Profimedia

Reprezentativna pauza je poslala klupski fudbal na pauzu, ali se pored kontinentalnih šampionata timovi polako pripremaju za početak nove sezone. Tako su dve srpske ekipe trenutno u Moskvi gde se održava "Bratski kup".

Partizan i OFK Beograd se susreću sa CSKA i Dinamom, a nakon prvih duela učinak je polovičan. Pred duele sa svojim bratskim ekipama, crno-beli su posle penala savladali "policajce", dok su plavo-beli ubedljivo poraženi od "armejaca" sa 4:0.

U drugopomenutom meču gledali smo veliki broj srpskih imena, od Saše Zdjelara i strelca Milana Gajića, preko Zorana Tošića koji je podizao atmosferu na tribinama, i Miloša Krasića koji je čak i nastupio i asistirao, do trenera Marka Nikolića.

Preuzeo je nekadašnji strateg Partizana, Vojvodine i Rada ekipu nakon ne baš sjajne prošle sezone i dobio u ruke vruć krompir, a nakon okrašaj sa OFK-om od ruskih medija je dobio pitanje da li bi voleo da preuzme reprezentaciju Srbije u jednom momentu. Imao je zanimljiv odgovor.

- Imamo kvalitetan tim, ali nisam selektor Srbije. Nadam se da će se to nekad dogoditi, ali sam sada u CSKA. Šteta, navijam za svoj tim - rekao je Nikolić za Čempionat.

"Orlovi" su nedavno završili učešće na Evropskom prvenstvu u grupnoj fazi, a očekuje se odlazak sa klupe Dragana Stojkovića Piksija.

(Telegraf.rs)

Video: Nikolić: Očekujem da igrači Partizana pokažu ponos

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dejan

    5. jul 2024 | 08:59

    Ti nisi znao da vodis partizan a oces da vodis reprezentaciju.onda je bolje piksi da ostane

  • Lapovo

    5. jul 2024 | 08:42

    Ti mozes da budes trener samo u Partizanu , je gde god si radio nisu te drzali duze od 6 meseci . Selektor mora da ima nesto iza sebe , sta ti imas .

  • Baxter 88

    5. jul 2024 | 09:25

    Pa gore od Pikseta tesko da ko moze ali ovaj celavi prepotenko taj rekord mozda i moze da obori...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA