Vreme čitanja: oko 1 min.

Arsenal zacementirao svog novog golmana: "Zlatna rukavica" otkupljena posle odlične pozajmice!

S. I.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Biće broj jedan i na početku sezone

  • 0
David Raja - FK Arsenal Foto: Tanjug / AP

Španski golman David Raja potpisao je ugovor sa Arsenalom, nakon što je prethodnu sezonu u ovom klubu upravo proveo kao pozajmljeni fudbaler Brentforda. Mikel Arteta je tako verovatno dao do znanja da će mu on biti prva opcija.

Osvajač "Zlatne rukavice" Premijer lige za sezonu 2023/24 je za "tobdžije" u prethodnoj kampanji odigrao 41 utakmicu u svim takmičenjima uz dvadeset okršaja bez primljenog gola.

Golman rođen u Barseloni je u Engleskoj od svoje 16. godine, kada je potpisao za Blekburn. Član "osica" postao je 2019. i sa 161 nastupom je kupio sebi kartu za poznatiju londonski klub.

- Posle godinu dana na pozajmici, konačno mogu da kažem da sam igrač Arsenala u narednim godinama. Uzbuđen sam što vidim šta budućnost nosi, ali uvek živim i uživam u sadašnjosti. Ostvarenje sna je biti ovde i želim da vam se zahvalim za svu podršku koju ste mi već pružili tokom prošle godine - rekao je Raja za klupski sajt.

Raja se trenutno nalazi na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj i druga je opcija Španije.

(Telegraf.rs)

Video: Desio se Big Bang! Fudbal više neće biti isti: Sve što bi trebalo da znate o novoj Super ligi Evrope

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA