Vreme čitanja: oko 1 min.

Čukarički produžio ugovor sa jednim od najvažnijih igrača

M. M.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sisoko ostaje na Banovom brdu

  • 0
Sambu Sisoko Foto: MN Press/Nebojša Paraušić

Fudbalski klub Čukarički produžio je ugovor sa jednim od najvažnijih igrača, te će tako Sambu Sisoko biti član belo-crnih do 2026. godine!

Sisoko je u Čukarički stigao poslednjeg dana prelaznog roka septembra 2022. godine, na pozajmicu sa pravom otkupa iz belgijskog Kortrajka. U međuvremenu, klub je otkupio njegov ugovor koji je nadograđen.

- Kad sam dolazio u Srbiju malo toga sam znao o fudbalu ovde i o zemlji uopšte. Želeo sam da dođem u klub u kojem ću igrati, to sam i dobio u Čukaričkom. Sjajno sam prihvaćen ovde, imam odličan odnos sa upravom kluba i stručnim štabom, nije bilo razloga da ne nastavimo saradnju. Nadam se da ću u narednoj sezoni pomoći klubu da se ponovo izbori za plasman u Evropu - rekao je vezni fudbaler.

S druge strane, tehnički direktor kluba Goran Grkinić je rekao:

- Sisoko je pokazao kvalitet, ima iza sebe dve dobre sezone u našem klubu i zaslužio je novi ugovor. Pokazao je i sjajne ljudske kvalitete, jedan je od najboljih stranaca koji je bio u Čukaričkom po tom kriterijumu. Odigrao je čak 71 utakmicu u dresu našeg kluba, što dovoljno govori o njegovom učinku u prethodne dve sezone. I to su glavni razlozi što smo sa njim produžili ugovor do leta 2026. godine.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA