Vreme čitanja: oko 1 min.

Direktor Austrije vređao Dragovića, nije znao da ga snimaju: "On je idiot, lud..."

S. J.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ovo se nije baš dopalo navijačima Austrije, s obzirom na to da je Dragović ostavio veliki trag u klubu, praktično od malih nogu

  • 0
Aleksandar Dragović, FK Crvena zvezda Foto: MN Press/Marko Metlaš

Napustio je Aleksandar Dragović Crvenu zvezdu na kraju sezone za nama, pisalo se o njegovom povratku u Austriju iz Beča, ali po svemu sudeći, do toga možda neće doći.

Razlog za to je, kako prenosi austrijski "Hojte", jeste to što je sportski direktor bečkog kluba, Manuel Ortlehner izvređao bivšeg kapitena Zvezde.

Naime, Ortlehner je boravio na jednom meču Austrije, a jedan navijač ga je upitao o pregovorima sa Dragovićem, na šta je Ortlehner imao neočekivanu reakciju.

- On je ludak, idiot, lud je - rekao je Ortlehner, a austrijski mediji tvrde da za to postoji i snimak.

Ovo se nije baš dopalo navijačima Austrije, s obzirom na to da je Dragović ostavio veliki trag u klubu, praktično od malih nogu.

Tamošnji mediji zahtevali su i izjavu od sportskog direktora bečkog kluba, ali je nisu dobili, a na kraju je morala da reaguje i uprava.

Oni su istakli da posao nije propao zbog finansijskih razloga, kako se spekulisalo, već da Dragović razmatra i ponude iz inostranstva, a navodno se očekuje da konačnu odluku donese naredne nedelje.

- Pokušaćemo sve, i zašto jednostavno ne odluči da igra za nas, čak i za manje novca - rekao je Jirgen Verner.

Podsećanja radi, prema pisanju medija, Dragoviću je bio ponuđen trogodišnji igrački ugovor, nakon čega bi dobio i funkciju u klubu, a ostaje nam da vidimo kakav će na kraju biti rasplet ove situacije.

(Telegraf.rs)

Video: "Bar ću sinu pričati da sam igrao u Zvezdi": Dragović se oprostio od kluba i navijača

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA