Vreme čitanja: oko 1 min.

Kakav gospodski gest reprezentativca: Andrija Živković donirao krov klubu gde je sve počelo

S. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Klub mu se odužio muralom.

  • 1
Andrija Živković Foto: SPP Sport Press Photo. / Alamy / Alamy / Profimedia

Rekonstrukcija krova zgrade fudbalskog kluba Car Konstantin iz Niša, koja datira iz 1974. godine, završena je četiri dana pre predviđenog roka zahvaljujući donaciji Andrije Živkovića, srpskog fudbalera i reprezentativca. Predsednik kluba, Miroslav Milivojević, najavio je da će se klubu zahvaliti muralom na krovu.

Radovi na krovu, koji je bio star više od 50 godina, završeni su za desetak dana.

- Donacijom reprezentativca Srbije Andrije Živkovića naš klub je dobio novu krovnu konstrukciju. Danas su završeni kompletni radovi i klupska zgrada je za 10 dana opet u funkciji. Klub će se zahvaliti Andriji za ovakav lep gest njegovim muralom preko celog prednjeg krova koji će moći videti svi ljubitelji Cara Konstantina koji budu posmatrali naše utakmice. Hvala, Andrija - rekao je Miroslav Milojević

Andrija Živković je svoje prve fudbalske korake načinio upravo u Caru Konstantinu, gde je proveo pet godina pre nego što je nastavio karijeru u Nacionalu, Partizanu, Benfiki iz Lisabona i PAOK-u, čiji je trenutno član.

(Telegraf.rs)

Video: Anastasija snimala muža i ponosno pokazala njegovo umeće: Kakvo brutalno izdanje Nemanje Gudelj

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA