Vreme čitanja: oko 1 min.

Stanojević prokomentarisao prvi meč u Rusiji, pa poručio: "Ovo je novi tim..."

S. J.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Gubili su crno-beli sa 2:0, ali su u samom finišu uspeli da izjednače i izbore penale, a nakon meča svoje utiske izneo je trener kluba iz Humske, Aleksandar Stanojević

  • 2
Alkesandar Stanojević Foto: Telegraf

Fudbaleri Partizana savladali su ekipu Dinama iz Moskve sa 4:2, posle boljeg izvođenja jedanaesterca, u okviru prvog meča na "Bratskom kupu" u Rusiji.

Gubili su crno-beli sa 2:0, ali su u samom finišu uspeli da izjednače i izbore penale, a nakon meča svoje utiske izneo je trener kluba iz Humske, Aleksandar Stanojević.

- "Driblerska" igra. Nerešeno... Veoma čvrsta utakmica za nas, u ovom trenutku, ali okej. Mogu biti zadovoljan ambijentom, navijačima. Hvala našoj braći, naravno, i srećno u narednim mečevima - počeo je Stanojević.

Kako je istakao, bilo je dosta teško za igru...

- Teško je za igru. Veoma je toplo, to prvo. Veoma teška utakmica, dobar protivnik. Igrali smo bolje u odbrani nego u napadu, ali okej. Ovo je novi tim, i videćemo. 

Što se povrede Markovića tiče...

- Videćemo, videćemo. Nadamo se da će sve biti okej - rekao je Stanojević.

(Telegraf.rs)

Video: Predrag Rajković analizirao meč Srbije i Danske i ispadanje sa Evropskog prvenstva

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • GP

    4. jul 2024 | 06:34

    Ti nemas blage veze! Dinamo nas je razvalio covece! Ovusu ne zna kud udara, Goh igrac manje, ko je ono uopste doveo i platio 1200000 nije mi jasno. Anticu, dobro neko rece, treba zabraniti da igra fudbal, osim rekreativno. Onaj Arijaga se poigrava, Saldanja glumi velicinu, odbrana uzasna. Jednom recju NULA! Ulazak Natka u drugom poluvremenu je nesto popravio, ali ne mogu sami Natko i golman Jovanovic. Njoma bih pridodao i Jankovica.Sve u svemu, Stanojevicu, sa tobom nam se lose pise.

  • Луцијано

    4. jul 2024 | 09:51

    Ide tim od odbrane jovanovic medina markovic mujkic antric taj ovusu je tanak a ovog drugog iz minesote videcemo severina nema cvstinu kalulu trci bori se ali nedovoljno zajed treba da udje u formu goh korejanac nista i saldanju cekamo u vezi i napadu skripi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA