Vreme čitanja: oko 1 min.

Sprema se bomba u komšiluku: Kings Kangva na korak od Borca iz Banjaluke!

S. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Tako bar kažu iz komšiluka...

  • 1
Kings Kangva Foto: Marko Jovanović

Fudbaleri Crvene zvezde bi ovog leta bi mogli na pozajmicu da pošalju Kingsa Kangvu, a kako prenosi "ATV", za usluge fudbalera iz Zambije je zainteresovan Borac iz Banjaluke, te je on na pragu prelasku u šampiona BiH!

Naime, Kings Kangva nema mesta u Crvenoj zvezdi, makar trenutno, a prethodnih šest meseci je proveo na pozajmici u Kortrajku koji ne želi da otkupi ovog fudbalera, a čini se kao da je on svoj novi klub pronašao u komšiluku.

Borac je prethodne sezone postao šampion Bosne i Hercegovine, samim tim će igrati u kvalifikacijama za Ligu šampiona, a Kings Kangva bi predstavljao i više neko veliko pojačanje za ovu ekipu.

Inače, Kangva je stigao u Crvenu zvezdu u julu 2022. godine u transferu vrednom 1.500.000 evra iz Arsenal Tule, dok je prethodno igrao za Hepi Hart i Buildkon.

(Telegraf.rs)

Video: Kangva iz drugog plana natrčao na loptu i zakucao je glavom u mrežu Čukaričkog za vođstvo Zvezde

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zambi

    3. jul 2024 | 18:17

    Bolje ga pošalji te na pozajmicu ako već nema trenutno mesta, inače radi se o odličnom fudbaleru, to me i čudi kako nema mesta ima odličan udarac, sličan je Kangi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA