≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

TSC vratio igrača kog je pre dve godine prodao za milion i po evra

E. S.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Banjac ponovo u Bačkoj Topoli

  • 0
Mihajlo Banjac Foto: Profimedia

Vezni fudbaler Mihajlo Banjac ponovo je zadužio dres TSC-a iz Bačke Topole, kluba iz kog je pre dve godine otišao za milion i po evra!

Banjac je svojevremeno u TSC stigao iz Inđije, psole sjajnih partija u domaćim takmičenjima otišao je u Krasnodar koji ga u međuvremenu vraća na jednogodišnju pozajmicu.

- Jako mi je drago što ću ponovo obući dres TSC-a. Klub je mnogo napredovao u protekle dve godine i nadam se da ću doprineti daljim uspesima. Hvala čelnicima što veruju u mene, nadam se da ćemo svi biti zadovoljni ovom saradnjom. Poznajem većinu saigrača, dosta njih je još tu iz perioda pre mog odlaska u Rusiju. Stiglo je više pojačanja ovog leta i verujem u dobre rezultate u prvenstvu i na međunarodnoj sceni - rekao je Banjac za "Sportski žurnal."

Inače, pomenuti igrač je svojevremeno bio na meti Crvene zvezde, i kao igrač Inđije i kao član TSC-a, dok se i ovog leta spekulisalo da bi mogao da dođe na Marakanu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA