Vreme čitanja: oko 1 min.

Nekada bio najskuplji fudbaler, uhvatili ga sa dve devojke pre svadbe, sada se pijan tuče na ulici

M. M.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Posrnuo je Kerol u svakom smislu

  • 0
Endi Kerol Printskrin: Youtube/England

Samo nekoliko dana nakon što je Mario Baloteli pijan tumarao ulicom, i nekadašnji engleski reprezentativac Endi Kerol izazvao je skandal pod uticajem alkohola!

Kerol je svojevreeno bio najskuplji engleski fudbaler, prešao je za 41 milion evra iz Njukasla u Liverpul, dok je danas član francuskog drugoligaša Amijena.

Letnju pauzu korisi u Londonu, gde je igrao za Vest Hem, te se tako potukao sa nepoznatim muškarcem na ulicama pomenutog grada - i to ispred restorana gde je večerao sa suprugom.

Vidno pijan, u poderanoj beloj majici, Kerol je hteo da se obračuna i sa prolaznicima koji su se tu zatekli.

- Šta je? Želiš li batine - vikao je Kerol, dok je obezbeđenje pokušalo da ga primiri.

Tamošnji "The Sun" donosi i reči jednog od očevidaca sa lica mesta:

- Činilo se da su proveli ugodnu veče, uz piće i uživanje u azijskoj kuhinji. Ali Endi se posvađao s nekim muškarcem dok su odlazili. Sukob se preselio na ulicu i na opšte čuđenje svih prisutnih on se kvaljao po putu s tim tipom. Sve se dogodilo veoma brzo, a muškarac je pobegao kad je obezbeđenje dotrčalo. Endiju je poderana majica, ljudi su pokušavali da ga smire, a on je samo vikao: "Gde je?!"

Kerol je, inače, već dve godine u braku sa Bili Meklou s kojom ima troje dece, a malo pre svadbe dospeo je u centar skadala kada su se pojavile njegove fotke iz Dubaija - gde je uhvaćen kako spava sa dve devojke.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA