≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pamte ga kao napadača u Zvezdi, a sada meša beton i sprema se za novu sezonu!

S. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kakvi obrti u karijeri

  • 12

Veliki broj napadača je u prošlosti prodefilovao kroz Crvenu zvezdu, neki su ostali u lepom sećanju navijača, a neki su jednostavno olako zaboravljeni. Jedan od onih koji spada u prvu kategoriju je Petar Orlandić, crnogorski napadač koji sada nastupa za Jezero fudbalski klub iz Plave.

Petar Orlandić je imao svoju epizodu u Zvezdi, tokom koje je proveo tri sezone u Beograd, a iako nije dobijao često šansu, umeo je i te kako da je iskoristi.

Odigrao je 34 utakmice tokom svog mandata u crveno-belom dresu, postigao je 15 golova i ostao je upamćen kao jedan od (ako ne i najbolji) strani napadač koji je igrao u Crvenoj zvezdi, ako se uzmu u obzir minuti na terenu i dati golovi.

Nakon Zvezde je igrao za Madeiru, Leopard, Birkirkaru, Sukotaj, Spartak Trnavu, Zetu, Zvijetu, Olimpik i Podgoricu, pre nego što je stigao u Jezero, gde i sada nastupa.

Orlandić nikada nije krio i to da je osim fudbala radio i kao konobar, radio je i na gradilištu, a sada je objavio i jednu šaljivu sliku u kojoj je još jednom pokazao da se ne stidi onoga ko je i šta je.

Dok većina fudbalera leto provodi na odmoru, on se priprema za novu sezonu, ali pored sebe ima mešalicu i malter.

(Telegraf.rs)

Video: 30. akcija dobrovoljnoj davanja krvi na stadionu "Rajko Mitić"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rox

    3. jul 2024 | 13:49

    U Crvenoj Zvezdi ni jedan Srbin se ne smatra strancem,ma čiji pasoš imao i za koju reprezentaciju igrao.Drugo,iako je Pera odličan momak i dobar igrač,ipak ne spada u najbolje u Zvezdi koju god kategoriju da gledamo. Za angažovanje na gradilištu svaka čast,nije kompleksaš koji gricka kašičicu od kafe u Sutomoru po ceo dan!

  • dj

    3. jul 2024 | 13:39

    jedan od najboljih stranih napadaca??? pa ovo on sam sebi ne bi napisao

  • Da li je?

    3. jul 2024 | 11:40

    Da li je obrt u karijeri ili čovek dovršava sebi započetu kuću..............

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA