Vreme čitanja: oko 1 min.

Sudije vukle pogrešne linije i oštetile Kolumbiju, i Brazilci imaju pravo da budu besni

M. M.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Na kraju, bod koji više igra Kolumbijcima

  • 0
Fudbalska reprezentacija Brazila Foto: AP/Tanjug

Fudbalska reprezentacija Kolumbije uspela je da ostane neporažena u derbiju grupe protiv Brazila, nastavi svoj neverobvatan niz od 27 uzastopnih mečeva bez poraza, i kao prva ode u nokaut fazu ka lakšem protivniku  - 1:1 (1:1).

Ne računajući onu veliku priliku koju u Brazilci imali u petom minutu nadoknade, kada je kolumbijksi golman Kamiljo Vargas odbranio udarac Andreasa Pereire, sve vredno pomena viđeno je u prvom poluvremenu.

Dva gola, dve velike greške sudija i žuti karton za Vinisijusa Žuniora zbog kog as madridskog Reala neće igrati u četvrtfinalu protiv Urugvaja. S druge strane, Kolumbija će na megdan Panami.

Vini je žuti karton dobio u 9. minutu, da bi Rafinja sjajnim golom iz slobodnjaka doveo Brazil u vođstvo u 12. minutu.

Dejvison Sančez je u 19. izjednačio rezultat, ali je  stigao signal iz VAR sobe da je u pitanju ofsajd. Greška - jer su sudije povlačile pogrešne linije i ukrale su čist gol Kolumbijcima.

Nedugo zatim i Brazil je oštećen. Vinisijus je prošao u kazneni prostor, tamo je oboren, dok su sudije dosudile korner za Kolumbiju. Bez obzira na to što se jasno videlo da kontakta defanzivca te zemlje s loptom nije bilo.

I onda - bum! Gol! Poravnanje Kolumbije u prvom minutu sudijske nadokande prvog poluvremena. Kordoba je asistirao, gol je postigao Danijel Munjoz - 1:1. Bore je u 85. mogao da donese tri boda Kolumbijcima, promašio je zicer, mada i sa ovom jednim su odradili posao.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA