≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Novi sulud posao Čelsija: Doveli fudbalera Lestera za 35 miliona i dali mu ugovor na 6 godina!

S. I.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Opet duga saradnja...

  • 0
Kirnan Dezburi-Hol Foto: Tanjug / AP

Još jedan posao Čelsija privukao je veliku pažnju medija i to opet u negativnom smislu. Dobro je poznato da se engleski igrači često preplaćuju, pa ne čudi što je Lester za Kirnana Dezburi-Hola dobio 30 miliona funti (35 miliona evra), ali postoji još jedan problem.

Od dolaska Roda Boelija maltene sva pojačanja potpisivala su ugovore na pet i više godina, a takva praksa nastavljena je i sada. Vezista se obavezao na šestogodišnju saradnju! Problem, ako imamo u vidu da većina fudbalera sa dugačkim ugovorima rano i napuste "Stamford Bridž", a često ponesu i kesu punu para.

- Neverovatno je sedeti ovde kao igrač Čelsija. Ovo je klub u kojem ljudi odrastaju i nadaju se da će jednog dana igrati, tako da je privilegija biti ovde - rekao je novi igrač Čelsija, koji je nekoliko godina sa uspehom nastupao za Lester.

Enco Mareska je tako u svoj novi klub sa sobom doveo i igrača u kog je najviše verovao u pohodu na Premijer ligu u prethodnoj takmičarskoj godini.

Dezburi-Hol je prošle sezone za Lester postigao 12 golova na 49 mečeva u svim takmičenjima, a za klub generalno na 129 duela dao 17 tokom pet sezona.

(Telegraf.rs)

Video: Šta je sve Roman Abramovič učinio za Čelsi: Od proseka napravio velikana

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA