≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Zvezdini "klinci" pojačavaju OFK Beograd

S. J.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Njih dvojica su u sezoni za nama bili među glavnim "šrafovima" u omladinskoj selekciji crveno-belih, igrali su i u Ligi šampiona za mlade, a osim toga, nastupali su i za Grafičar u Prvoj ligi Srbije

  • 5
OFK Beograd Foto: MN Press / Ivica Veselinov

Fudbaleri OFK Beograda naredne sezone igraće ponovo u Superligi Srbije, a tim povodom, klub sa Karaburme jača svoje redove.

Kako je nezvanično potvrđeno našem portalu, dres "Romantičara" obući će i tandem Zvezdinih "klinaca", Aleksa Cvetković i Novak Gojkov.

Njih dvojica su u sezoni za nama bili među glavnim "šrafovima" u omladinskoj selekciji crveno-belih, igrali su i u Ligi šampiona za mlade, a osim toga, nastupali su i za Grafičar u Prvoj ligi Srbije.

Inače, Cvetković je protekle sezone bio igrač sa najviše nastupa za omladinski tim, čak 36, a poneo je i "titulu" najboljeg asistenta ekipe, sa 11 dodavanja za gol.

Crveno-beli su tako nastavili saradnju sa OFK Beogradom, nakon što su prethodno dres plavo-belih obukli i Nikola i Jovan Mituljikić, Aleksej Vukičević, Uroš Lazić i Aleksandar Kahvić, dok je predstavljen i Edmund Ado.

(Telegraf.rs)

Video: Prva izjava selektora Dragana Stojkovića Piksija po dolasku u Beograd

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MG

    2. jul 2024 | 17:33

    Pa da li je ovo realno... ima li ogranicenja koliko igraca mogu da im pozajme??? OFK = FMP

  • RSK

    2. jul 2024 | 20:19

    Osigurani bodovi.

  • Carpe Diem

    3. jul 2024 | 08:29

    Као у кошарци две победе загарантоване!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA