≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Marko Nikolić objasnio Rusima: "Željko je jednom rekao - ja nisam zvezda, ja sam Partizan!"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nasmejao je sve prisutne izjavom jednog od najvećih košarkaških trenera svih vremena.

  • 15
Marko Nikolić Foto: Printscreen/Youtube

Srpski stručnjak Marko Nikolić je nedavno preuzeo CSKA iz Moskve, koji je istorijski u bratskim odnosima sa Partizanom, čiji je on trener bio pre par godina. Sada će imati priliku da se sa crno-belima susretne u Bratskom kupu, koji će se održati u Moskvi.

Nikolić je na konferenciji za medije bio za istim stolom sa Aleksandrom Stanojevićem, trenerom Partizana, a tokom jedne izjave na konstataciju novinara kako su oni zvezde ruskog fudbala, on je podsetio na legendarnu izjavu Željka Obradovića.

- Rekli ste da smo mi zvezde, a tamo imamo najpoznatijeg trenera košarkaškog sveta Željka Obradovića, a on na takva pitanja uvek odgovara drugačije, i to mi se mnogo dopada. Ja nisam zvezda, ja sam Partizan. Tako da s tim možemo početi, da. A sada ozbiljno, naravno, da. Veoma mi je drago što učestvujem u takvom bratskom turniru - rekao je Nikolić.

Na turniru će učestvovati sledeći timovi: Partizan, Dinamo Moskva, OFK Beograd i CSKA Moskva, koji je predvođen Markom Nikolićem.

Igraće se četiri meča tako da se ukrštaju ruski i srpski timovi, tako da se neće susretati klubovi iz iste zemlje, pa se očekuje veliki spektakl.

Izjave Aleksandra Stanojevića možete pročitati OVDE.

(Telegraf.rs)

Video: Fali nam sedam dana treninga, ali bićemo spremni za Dinamo: Stanojević sumirao pripreme Partizana

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Šef

    2. jul 2024 | 16:08

    Nikad vi nećete biti Zvezde! Samo male komšije!!!

  • limar

    2. jul 2024 | 15:01

    Koliko smo vam boli naneli! 😂

  • Косингас

    2. jul 2024 | 15:55

    Ко га познаје, зна да је навијао за Звезду. Е, сад, кад је дошао у Партизан било је јасно да ће морати да се додворава. И то говори о њему.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA