Vreme čitanja: oko 2 min.

Da li ova izjava znači da Cvetković ovog leta neće doći u Zvezdu?

M. M.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Takav utisak se stiče posle reči sportskog direktora Čukaričkog Vladimira Matijaševića

  • 0
Mihajlo Cvetković Foto: MN Press/Ivica Veselinov

Velika je Mihajlo Cvetković želja Crvene zvezde, to više nije ni tajna! Kao ni to da su se crveno-beli sve dogovorili sa Čukaričkim i da je sada sve na mladom napadaču i njegovoj porodici!

Međutim, sudeći prema rečima sportskig direkotra Brđana Vladimira Matijaševića, teško ćemo Cvetkovića ove jeseni gledati u dresu Zvezde.

- Najgore je kad nedostaje taj potpis. Mihajlo Cvetković je dobar momak, dobar igrač, dobro dete. Njegova i želja porodice je da ostane ovde do januara kad puni 18 godina, a potom ćemo videti. Da li Zvezda, da li Evropa, da li nešto treće. Samo da je zdrav, to je najbitnije. Već je imao dve šanse protiv Celja, krenuće, polako - rekao je Matijašević i osvrnuo se na prelazni rok svog kluba u kom su stigli ikola Mirković, Miloš Cvetković i Lazar Tufegdžić:

- Dosta su nam donela sva trojica na tom polju, posebno Mirković i Cvetković, Tufegdžić je malo povučeniji. Nadam se daće oni biti pojačanja i na terenu i u svlačionici. Verujem da ćemo ponovo napraviti atmosferu koja je krasila Čukarički. Ponoviću još jednom, kad nema rezultata, nema dileme ko je kriv, samo ja i moji saradnici. Mislim da ćemo se sada ponovo boriti za vrh tabele.

Dotakao se Matijašević i početka priprema.

Vladimir Matijašević Foto: MN Press/Ivica Veselinov

- Na Bled je doputovalo 25 igrača i tri golmana. Sa nama su četiri omladinca, sa pozajmice se vratio Mirosavić. Što se tiče Diopa, mi smo potpisali, čekamo još da igrač potpiše i da se pridruži ekipi. Videćemo hoće li se to dogoditi ovde na Bledu ili će nas sačekati u Beogradu. Očekujemo još jednog bočnog igrača, popularno rečeno „vingera“, u doglednom periodu, ali nećemo žuriti. Sigurno je i da ćemo produžiti ugovor sa Sisokom, to će se dogoditi čim se vratimo u Beograd.

Sa ekipom na Bledu nije Milan Pavkov, iz opravdanih razloga.

Dobio je dete i dali smo mu nešto duži odmor, ostao je u Beogradu. Videćemo hoće li nam se ovde pridružiti, ili će nas sačekati po povratku sa priprema.

Jedan od napadača će otići na pozajmicu i to u Portugal, odakle je i doašo.

Ze Mario će otići na pozajmicu u drugu portugalsku ligu, taj aranžman se završava. Imao je povredu, operisan je, potom je došlo nekoliko špiceva i sada je jednostavno takva situacija.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA