Vreme čitanja: oko 1 min.

Sestra poznatog meksičkog fudbalera ubijena na ulici, mnogi je pamte po vezi sa Ronaldinjom

M. M.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Mediji pišu da je u pitanju pljačka...

  • 0
Paola Salsedo Printskrin: X/@QuadratinEdomex

Velika tragedija dogodila se u Meksiku, gde je prezenterka i manekenka Paola Salsedo, inače sestra nekadašnjeg reprezentativca te zemlje Karlosa Salseda, ubijena na ulici!

Inostrani mediji pišu da je Paola, čiji brat je svojevremeno uvršten u tim sezone Bundeslige, ubijena prilikom pokušaja pljačke - i to dok je boravila u cirkusu.

Prema svedočenjima ljudi koji su bili svedoci, pomenuta žena je izašla iz unutrašnjosti cirkusa Bardum, gde se nalazila, kako bi odgovorila na telefonski poziv. Kada je izašla napolje i prišla belom kombiju kojim je navodno putovala, bila je žrtva direktnog napada drugog vozila, čiji su putnici pobegli.

Novinar Karlos Himenez izvestio je da je Paola Salsedo uspela da stigne živa do bolnice, ali da je na kraju umrla.

Inače, Paola je 2020. dobila sina sa urugvajskim golmanom Nikolasom Vikonisom, dok je njen brat Karlos Salsedo 48 puta nastupao za Meksiko. Takođe, bio je član Fiorentine i Ajntrahta iz Frankfurta u Evropi, sada je član Kruz Azula.

Salsedo je igrao na svim velikim takmičenjima za Meksiko, uključujući i Svetsko prvenstvo 2018. godine.

Takođe, pre devet godina se pisalo da je u vezi sa legendarnim brazilskim fudbalerom Ronaldinjom s kojim je objavljivala zajedničke fotografije koje možete pogledati OVDE.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA