Vreme čitanja: oko 1 min.

Igrač Milana brutalno isprozivao sudije posle meča, a ono što su oni uradili retko se viđa u fudbalu

M. M.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kakva užasna noć za Pulišića i Amere

  • 0
Kristijan Pulišić Printskrin: X/@SpangledBallers

Fudbalska reprezentacija SAD doživela je veliko razočarenje na ovogodišnjem Kopa Amerika, s obzirom na to da su, kao domaćini, završili učešće na turniru već posle grupne faze!

Amerima je u poslednjem kolu trebala pobeda protiv Urugvaja, ali su na kraju poraženi rezultatom 1:0 i tako prvi put u istoriji završili takmičenje u grupi nakon uvodne pobede. Takođe, ovo je prvi put da ne prođu dalje u situaciji kada organizuju neko takmičenje.

Ključni trenutak desio se u 66. minutu, kada je Matijas Oliveira pogodio mrežu Meta Tarnera i tako šokirao SAD. On je, doduše, izazvao velike kontroverze zbog potencijalnog ofsajda. VAR je radio, jedan igrač Urusa je bio u nedozvoljenoj situaciji, ali...

Urugvaj - SAD Printskrin: Reddit

To je očigledno razbesnelo Amerikance, pogotovo njihovu prvu zvezdu Kristijana Pulišića. As Milana je nakon meča brutalno prozvao sudije, aali mu ni oni nisu ostali dužni.

Naime, Pulišić je posle meča zvao Kevina Ortegu i njegove pomoćnike da se pridruže slavu Urugvajaca tamo na terenu, zatim im je prišao i doživeo šok.

Ni glavni, ali ni pomoćnici, nisu želeli da pruže ruku igraču reprezentacije SAD - što je velika retkost u svetu fudbala. Ipak, donekle je i razumljivo nakon prozivke koju su doživeli.

Urugvaj je ovom pobedom završio na prvom mestu sa devet osvojenih bodova, Panama je pobedila Boliviju sa 3:1 i ima šest, dok je SAD na trećem sa tri osvojena boda.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA