≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Partizan od danas u Moskvi: Stanojević na put poveo 27 fudbalera

Vreme čitanja: oko 1 min.

Očekivani spisak trenera crno-belih za "Bratski kup" i kontrolni duel sa Lokomotivom

  • 2
Pripreme, FK Partizan Foto: FK Partizan

Fudbaleri Partizana danas ponovo menjaju "boravište" i sele se u Rusiju, odnosno Moskvu gde će boraviti do 10. jula i za to vreme učestvovati u "Bratskom kupu", ali i odigrati jedan meč pride pred sam povratak u Beograd.

Crno-beli će odmeriti snage sa Dinamom - 3. jula, CSKA - 7. jula, a 10. jula rival će im biti i Lokomotiva iz Moskve, kao generalna proba pred početak nove takmičerske sezone.

Trener Aleksandar Stanojević je put Rusije poveo 27 fudbalera, s tim da će spisak biti verovatno proširen za bar jedno ime - Marija Jurčevića, koji čeka "papire" iz Apolona sa Kipra kako bi postao igrač crno-belih.

Što se ostalih igrača tiče, broj je smanjen u odnosu na pripreme u Sloveniji i nema izenađenja, jer je, recimo, poznato da Frank Kanute nije u planovima kluba za narednu sezonu još od prošle zime, ali mu je Stanojević dao priliku da eventualno sve to promeni poput Natana De Medine.

Takođe, poznato je i da Aranđel Stojković karijeru nastavlja u mađarskom Debrecinu, dok su Nikola Miličić i Mihajlo Petković pozajmljeni Napretku iz Kruševca. Na putu sličnog angažmana je i Janko Jevremović, za koga je zainteresovano nekoliko klubova iz Superlige.

Sve ostalo je manje-više poznato javnosti i navijačima i može se dogoditi da Partizan, pored pomenutog Jurčevića, eventualno angažuje još nekog igrača, odnosno proda fudbalera iz aktuelnog kadra, ali će se to rešavati u hodu.

Na spisku Aleksandra Stanojevića za drugu fazu priprema u Moskvi nalaze se: Aleksandar Jovanović, Nemanja Stevanović, Miloš Krunić, Aleksandar Filipović, Marko Živković, Svetozar Marković, Nathan de Medina, Nihad Mujakić, Bojan Kovačević, Nikola Simić, Nikola Antić, Aleksandar Šćekić, Kervin Arijaga, Mateja Stjepanovic, Leonard Ovusu, Jung - Džun Goh, Aleksa Janković, Nemanja Trifunović, Ibrahim Zubairu, Bibars Natho, Gajas Zahid, Kcander Severinam, Aldo Kalulu, Nemanja Nikolić, Mateus Saldanja, Đorđe Jovanović i Samed Baždar.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Papilon

    1. jul 2024 | 18:11

    Stanojević poveo na put 27 igrača a ne 27 fudbalera, ne verujem da tamo ima i jedan fudbaler.

  • Aleksandar,

    1. jul 2024 | 17:06

    Zna li se gde su, da im doček neko organizuje. Ako su poveli Vazuru može i sa njim da se reši pitanje

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA