Vreme čitanja: oko 2 min.

Zvezda predstavila najnovije pojačanje, Mrkela otkrio koje dve pozicije crveno-beli jure

M. M.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Seol je, s druge strane, istakao da je spreman da se pokaže u najboljem svetlu

  • 0
Jung Vu Seol Printskrin: Youtube/crvenazvezda

Crvena zvezda je u ponedeljak zvanično predstavila svoje poslednje pojačanje, južnokorejskog reprezentativca Jung Vu Seola koji je potpisao ugovor na tri godine - uz opciju produženja na još jednu!

Seola je na Marakani, kao što to običaj i nalaže, predstavio sportski direktor Mitar Mrkela.

- Levi bek, igrač koji dolazi na deficitarnu poziciju, ima veliko iskustvo igranja za Ulsan i reprezentaciju Južne Koreje. Dugo smo tražili rešenje za tu poziciju, hteli smo ga još prošle zime. Na obostrano zadovoljstvo on je ovde i biće novi igrač Zvezde - rekao je Mrkela koji se osvrnuo i na priče oko potencijalnog transfera Hvanga u AEK:

- Nismo razgovarali o tome. Hvangi ide u Rusiju sa Zvezdom na pripreme i sutra će boiti u avionu za Sankt Peterburg. Tražimo igrače na pozicijama krila i alternativu za špica, a sve drugo će zavisiti od odalzaka.

S druge strane, Seol je poručio:

- Srećan sam što sam ovde, ovo je veliki klub i uzbuđen sam, Daću sve od sebe da se spremim za novu sezonu i pokažem u najboljem svetlu. Ne mislim da sam posebam igrač, ali sam ozbiljan, imam strast i dajem sve od sebe. Dajem dobru energiju timu. Kad je u pitanju broj 66, moj otac je rođen 1966. godine. Oduvek sam nosio taj broj i zato sam pitao Hvanga da mi da ovaj broj. Teško je bilo da ga ubedim, ali je na kraju pristao. Znam da je on nosio ovaj broj s uspehom i nadam se da ću nastaviti tim putem - rekao je Seol i dodao:

- Hvanga sam pitao dosta o Zvezdi i imam dosta informacija o klubu. Što se tiče atmosfere, već znam kakvu navijačli prave. Znam da je derbi jako bitan i koliko su strastveni mečevi protiv Partizana. Nekada može da bude malo i zastrašujuća. Moižda ću pred tu utakmicu imati malu tremu, ali se nadam da će sve proći u najboljem redu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA