≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Prekinut meč Čukaričkog protiv prvaka Slovenije

M. M.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Razlog je nevreme

  • 0
FK Čukarički Foto: FK ČUkarički

Prvi kontrolni meč fudbalera Čukaričkog na pripremama u Sloveniji završen je posle samo 22 minuta, jer je duel protiv Celja prekinut zbog nevremena i jake kiše

Brđani su protiv slovenačkog šampiona vodili rezultatom 1:0 do tog 22. minuta, kada je sudija označio kraj meča, a jedini strelac bio je mladi Marko Arsović u 3. minutu.

Bila je to prelepa akcija, sa leve strane Ivanović se driblingom oslobodio čuvara, centrirao je na drugu stranu, a tamo je Arsović prihvatio loptu i potom sa nekoliko metara razdaljine neobranjivo pogodio mrežu protivničkog gola – 1:0.

Pre tog gola, Brđani su imali prvu priliku već u 2. minutu. Rogan je odlično centrirao sa desne strane, u šesnaestercu Celja Mihajlo Cvetković je prelepo primirio i potom sa deset metara šutirao, zamalo preko gola Rozmana.

Uzvratio je potom šampion Slovenije već u 4.minutu, Matko je šutirao sa deset metara, ali je Kovač u poslednji čas izblokirao tad udarac. U devetom minutu Celje je imalo priliku iz slobodnog udarca, Bobičanec je odlično šutirao sa 20 metara, Kaličanin je zakačio loptu, koja je potom pogodila stativu. Tri minuta kasnije lepa akcija Celjana, završena je udarcem Bobičaneca, ali zamalo pored gola Čukaričkog.

Čukarički će naredni prijateljski meč odigrati u sredu, od 17.30 časova na Bledu, rival će biti slovenački drugoligaš Primorje.

Čukarički – Celje 1:0, prekid u 22. minutu

Strelac: 1:0 – Arsović u 3. minutu. Stadion: NK Bled. Gledalaca: 30. Sudija: Andrej Žnidaršić.

ČUKARIČKI: Kaličanin, Stevanović, Serafimović, Mil. Cvetković, Rogan, Docić, Kovač, Tufegdžić, Ivanović, Arsović, Mih. Cvetković.

CELJE: Rozman, Krefl, Vuklišević, Zec, Kouter, Svetlin, Zabukovnik, Menalo, Bobičanec, Matko, Kučiš.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA