Vreme čitanja: oko 1 min.

Ljubav prema Zvezdi "stopirala" transfer Dinamu, u sve se umešali i navijači

S. J.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nesvakidašnja situacija...

  • 4
Fudbal Evropsko fudbalsko prvenstvo EURO 2024 Engleska Slovenija Foto: Tanjug/AP

Reprezentativac Slovenije, Vanja Drkušić u poslednje se vreme često može videti u brojnim tekstovima ovdašnje, ali i regionalne javnosti, od kada se pominjao kao potencijalno pojačanje Crvene zvezde.

Čak je i fudbaler bio za dolazak na Marakanu, ali je Soči zahtevao 3.000.000 na ime obeštećenja, što nije odgovralao šampionu Srbije.

U međuvremenu su crveno-beli dobili i konkurenciju, te se Drkušić povezivao i sa Dinamom iz Zagreba, a "Sportske Novosti" otkrile su razlog zašto do toga nije došlo.

Naime, za sve je "kriva" ljubav prema Zvezdi, a na kraju su reagovali i navijači Dinama.

- Pisali smo pre neki dan da su 'Modri' zainteresovani za slovenačkog reprezentativca koji igra odlično na Prvenstu Evrope. Saznali smo u nedelju da je taj posao skoro bio pred realizacijom, ali onda se saznalo nešto što nikome nije leglo u Maksimiru. Naime, Drkušić je svojevremeno izjavio da navija za Crvenu zvezdu. Sasvim je logično da bi to vrlo brzo saznali i najvatreniji navijači Dinama, pa je isto tako logično da Drkušić ne bi bio dočekan raširenih ruku. Ne treba da objašnjavamo zašto. Fudbal nije samo biznis - stoji u tekstu sportskih novosti.

Ostaje nam da vidimo da li će Drkušić možda ipak na kraju stići na Marakanu, a dobrim izdanjima na Evropskom prvenstvu definitivno je podigao sebi cenu.

(Telegraf.rs)

Video: Srpski navijači okupirali Marjanplac: Vijore se zastave i ore se naše pesme, nek se spremi Slovenija

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Fica

    30. jun 2024 | 22:35

    Privilegija je voleti, a tek igrati za najveci klub na Balkanu, sa najbrojnijom armijom navijaca!!!! Sve najbolje u daljoj karijeri i u zivotu.

  • 5

    30. jun 2024 | 23:15

    TERZINJO ODMAH GA DOVEDI.

  • Colak Luka

    30. jun 2024 | 22:00

    Normalno je,da ne mozes igrati za Dinamo,a navijati za neki drugi klub

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA