Vreme čitanja: oko 1 min.

Zvanično: Vojvodina predstavila četvrto pojačanje

S. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Veliko pojačanje za Novosađane!

  • 0
Lukas Baros Foto: FK Vojvodina

Vojvodina je tokom letnjeg prelaznog roka ostvarila još jedno značajno pojačanje. Brazilski fudbaler Lukas Baros (24) postao je četvrti novajlija u novosadskom klubu.

Baros, koji igra na poziciji levog beka, rođen je u Rio de Žaneiru 21. avgusta 1999. godine, a u Vojvodinu dolazi iz portugalskog Žil Visentea.

Baros je svoju karijeru započeo u brazilskom Botafogou, a u Evropu je stigao leta 2021. godine, kada je potpisao za portugalsku Kovilju.

Nakon jedne sezone u Kovilji, otkupio ga je Žil Visente, koji ga je prošlog leta poslao na pozajmicu u redove portugalskog drugoligaša Tondelu.

Tokom prošle sezone, Baros je za Tondelu odigrao 34 utakmice, svojim igrama skrenuvši pažnju na sebe i zasluživši transfer u Vojvodinu.

Lukas Baros je danas potpisao trogodišnji ugovor sa Vojvodinom i odmah će se pridružiti saigračima na pripremama na Zlatiboru, gde će biti na raspolaganju šefu stručnog štaba Božidaru Bandoviću.

Pored Barosa, Vojvodina je ovog leta već dovela tri nova igrača: Mihai Buteana, Marka Veličkovića i Marka Poletanovića.

(Telegraf.rs)

Video: Šurbatović: Ne verujem da Stojković može da preokrene stvari, odlazim sa funkcije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA