≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Zvezda pojačava konkurenciju među stativama! Ilić stiže na Marakanu, poznato obeštećenje

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sve je dogovoreno

  • 1
Marko Ilić golman Foto: Orange Pics BV / Alamy / Alamy / Profimedia

Fudbaleri Crvene zvezde okončali su pripreme na Zlatiboru pobedom protiv lučanske Mladosti sa 1:0, a sportski sektor uporedo radi punom parom na sklapanju tima za novu sezonu, u kojoj će se crveno-beli boriti za plasman u grupnu fazu Lige šampiona.

Već je dovedeno nekoliko pojačanja, ali tu neće biti kraj, pošto je klub iz Ljutice Bogdana dogovorio i novog golmana.

Kako je pisao je nezvanično potvrđeno našem portalu, reč je Marku Iliću, golmanu Kolorada, koji je trenutno sezonu na pozajmici u Sarpsborgu u Norveškoj.

Crveno-beli će na ime obeštećenja timu iz MLS lige isplatiti 250.000 evra, a Ilić će novi igrač crveno-belih postati 15. jula, po isteku pozajmice u Sarpsborgu.

Aktuelni šampion Srbije, tako će pojačati konkurenciju na golu, koja je znatno podmlađena, nakon odlazaka Milana Borjana i Zorana Popovića.

Ilić inače ima 26 godina, a u karijeri je nosio dresove Vojvodine, Proletera, Voždovca, Kortrajka i Kolorada, odakle je  poslat na pozajmicu u norveški Sarpsborg.

Uz to, treba istaći i da je Ilić prošao sve mlađe kategorije reprezentacije Srbije, a branio je i u jednom meču za A selekciju, i to protiv Jamajke 2021. godine.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA