≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Saznajemo! Miralem Sulejmani je novi šef skauta u Partizanu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nekadašnji polaznik omladinske škole vraća se u Humsku i imaće sasvim drugačiji zadatak

  • 16
Miralem Sulejmani Foto: Marko Jovanović

Nekadašnji polaznik omladinske škole, potom i prvotimac Partizana u kratkom vremenskom periodu - Miralem Sulejmani, biće novi šef skauta prvog tima crno-belih, saznaje Telegraf! Sulejmani se posle bogate internacionalne karijere odlučio za novi korak i to će biti povratak u klub u kome se afirmisao, ali na sasvim drugačijem zadatku, a potpisaće ugovor na dve godine naredne sedmice.

Nekadašnji fudbaler crno-belih, Herenvena, Ajaksa, Benfike i Jang Bojsa angažovaće i pomoćnike Nenada Marinkovića, koji je već skaut u omladinskoj školi crno-belih, potom Filipa Osmana, odnosno analitičara Damira Almazija, nekadašnjeg saradnika Marka Nikolića u prvom timu kluba iz Humske, trenutno takođe analitičara u omladinskoj školi.

Sulejmani je već obavio nekoliko sastanaka sa generalnim direktorom Milošem Vazurom i prihvatio je poziv da se vrati u Humsku, organizuje službu koja će u dužem vremenskom periodu pratiti, selektirati i preporučivati igrače treneru prvog tima.

Odmah će pristupiti novom poslu, jer prelazni rok se zahuktava, a crno-beli će tokom leta sigurno imati još prilično aktivnosti u oba smera.

Biće ovo samo još jedan od koraka rekonstrukcije u Humskoj na svim nivoima, od rukovodećeg, preko sportskog sektora do omladinske škole, koji će biti sprovodjen retroaktivno. Mnogi razgovori su uveliko u toku, neki ljudi koji još nisu zvanično imenovani na različitim pozivijama, svim sektorima, već na neposredan učestvuju u organizaciji budućih koraka, ali su prioritet prvi tim i zahtevi trenera Aleksandra Stanojevića, odnosno plasman Partizana u Evropu, kome je sve podredjeno u ovom trenutku.

(Telegraf.rs)

Video: Aleksandar Stanojević posle prvog meča sa priprema u Sloveniji

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pedja Moravac

    29. jun 2024 | 15:46

    Sulejmani je korektan Čovek , i ovde u CH gde je odrastao uvek se izjašnjavao kao Srbin , čak su Švajcarci snimili dokumentarac o njemu , naravno u Beogradu kojeg je predstavljao kao svojim…. Pametnom dosta .. Jesam Srbin , ali i druge , neću reci samo Nacije već vere , a njega smatram takvim , Srbin Islamske veroispovesti , ako su za Srbiju - uvek su dobrodošli !!!

  • Sultan Bgd

    29. jun 2024 | 15:16

    Kakve veze ima himna. Naši reprzentativci pevali i ništa nisu pokazali na EP. SRBIJA je zemlja svakoga ko se oseća Srbinom. Setite se taj momak je mogao da ostane Invalid kada smo igrali sa hrvatskom. Živela Srbija 🇷🇸🇷🇸🇷🇸

  • Vesna

    29. jun 2024 | 14:29

    Srecno Miki!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA