≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Vojvodina počela pripreme za novu sezonu: Pao je prvak Crne Gore i to veoma lako

S. L.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ubeljiva pobeda

  • 0
Aleksa Vukanović Foto: MNPress

Fudbaleri Vojvodine su na odličan način započeli pripreme za novu sezonu, pošto su u prvom kontrolnom meču bili bolji od prvaka Crne Gore, ekipe Dečića sa 2:0 na pripremama na Zlatiboru.

Oba gola za Vojvodinu je postigao Aleksa Vukanovi.

Nekadašnij fudbaler Zvezde je postigao prvi gol u 40. minutu, a oda mu je trebalo 15 da bi došao i do drugog. Vojvodina je kontrolisala igru tokom većeg dela utakmice, te je prvi kontrolni meč rutinski rešila u svoju korist, iako rezultat svakako nije bio u prvom planu.

Aleksa Vukanović je danas bio posebno raspoložen, pošto je najpre u 40. minutu posle Serijevog kornera bio na pravom mestu za 1:0. Nakon toga, u 55. minutu je takođe realizovao odličnu akciju, pogodio je sam ugao za 2:0.

Božidar Bandović je očekivano kombinovao minute i sastav, pa je tako u 60. minutu promenio kompletan tim, te se očekuje da u popodnevnom meču sa FK Noa iz Jermenije opet promeša karte i izjednači minutaže svojih izabranika.

Vojvodina je do kraja kontrolisala igru i sačuvala prednost, te pripreme započela trijumfom, a trener Božidar Bandović bio je zadovoljan nakon ove partije.

Mislim da smo odigrali dobru utakmicu, podelili smo minutažu, jedna ekipa je odigrala 60, druga 30 minuta. Iza nas je naporna nedelja, teške su noge, bilo je dobrih stvari, ali i onih koje želimo da unapredimo. Zadovoljan sam svim igračima, atmosfera je i dalje odlična, iako radimo punom parom. Tokom šestonedeljnog ciklusa priprema sigurno da će neki od njih imati krize, ali cilj je da budemo potpuno spremni za početak sezone i tu prvu utakmicu. U popodnevnim satima nas čeka još jedan rival, sigurno i teži, ali će biti i lakše za igru, pošto je sada bilo malo sparno – rekao je Bandović.

On se potom osvrnuo na novajlije u ekipi.

I Poletanović danas, ali i Drobnjak i Popović koji su se vratili sa pozajmica pokazali su kvalitet i karakter i kroz treninge, kao i Sukačev koga poznajem od ranije. Potrebno im je vreme da uspostavimo komunikaciju, želimo da ih unapredimo i sigurno da će nam biti od pomoći. Želimo da svi zajedno unapredimo svim fizičku spremu i naš stil igre – zaključio je Bandović.

(Telegraf.rs)

Video: Vujadin Savić poveo navijanje, navijači mu skandirali ime

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA