≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Saznajemo! Desni bek napušta Partizan: Stojković na pozajmici u Debrecinu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Defanzivcu predočeno da nije u planovima za novu sezonu, te je Mađarskoj pronašao klub u kome će imati minutažu

  • 5
Aranđel Stojković - FK Partizan Foto: MN Press / Marko Metlaš

Desni bek Partizana - Aranđel Stojković neće biti deo tima crno-belih u narednoj takmičarskoj sezoni. Fudbaler će nastaviti karijeru u mađarskom Debrecinu i to kao pozajmljen fudbaler crno-belih.

Odluka je doneta posle razgovora Stojkovića i trenera Aleksandra Stanojevića, koji je defanzivcu predočio da nije u planovima za narednu takmičersku sezonu i konstatovano je da je najbolje za obe strane da Stojković potraži sredinu u kojoj će imati minutažu.

Tokom osam dana rada u Sloveniji, bilo je primetno da je Stojković treća opcija na poziciji desnog beka, da su ispred njega i Aleksandar Filipović i Natan De Medina, koji takođe pokriva to mesto u timu i pozajmica je naprosto došla kao logičan sled okolnosti.

U međuvremenu desni bek je dobio poziv petoplasiranog tima mađarskog šampionata Debrecina, koji bi ga rado video u svojim redovima, te je igrač odlučio da prihvati ponudu.

Stojković je prošlog leta stigao u Humsku iz TSC, pošto su crno-beli aktivirali izlaznu otkupnu klauzulu od 150.000 evra. U protekloj sezoni je odigrao 41 meč za Partizan u svim takmičenjima, postigao tri gola i upisao šest asistencija...

(Telegraf.rs)

Video: Pogledajte snimak žestoke svađa Natha sa klupom Vojvodine: Smirivalo ga pola tima

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA