Vreme čitanja: oko 1 min.

Zvezdin "minimalac" protiv Mladosti: Milojević "isprobao" mlade igrače, Ilić pogodio u "povratničkom" meču

S. J.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Meč na stadionu "Radomir Antić" bio je zatvorenog tima, a uz to nije bilo ni TV prenosa, te osim rezultata, i postava i strelca, nije poznato previše stvari

  • 0
FK Crvena zvezda- FK Mladost Lučani Foto: FK Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su ekipu Mladosti iz Lučana sa 1:0, u prvoj pripemnoj utakmici, koja je odigrana u Užicu.

Meč na stadionu "Radomir Antić" bio je zatvorenog tima, a uz to nije bilo ni TV prenosa, te osim rezultata, i postava i strelca, nije poznato previše stvari.

Jedini pogodak, bio je delo povratnika među crveno-bele, Luke Ilića, i viđen je u drugom poluvremenu.

Isprobao je Vladan Milojević u ovom susretu "mlade snage", pojačane sa nekoliko iskusnih, te je startna postava Zvezde izgledala ovako: Guteša, Mimović, Đurić, Leković, Radojević, Dalsio, Ilić, Jovanović, Šljivić, Katai, Sremčević.

Šansu sa klupe u drugom poluvremenu, dobili su i Gordić, Nikolić, Milosavljević, Anan, Knežević, Maksimović, Vasilić i Ranković, odnosno, sve sami mladi igrači.

Izabranici Vladana Milojevića su inače, ovim susretom i okončali prvi deo priprema, koji su odradili na Zlatiboru, a već 2. jula krenuće put Sankt Peterburga, gde će igrati na turniru sa Zenitom, Sočijem i Tigresom iz Argentine.

Takođe, ono što treba istaći, jeste da će se za drugi deo priprema timu priključiti i igrači poput Endiajea, Hvanga, Đigem Spajića, Stojića, Mijailovića, odnosno, svi oni koji zbog reprezentativnih obaveza nisu bili na raspolaganju stručnom štabu.

Crveno-beli će se vratiti u Beograd u večernjim časovima, sledi par dana odmora, a onda put u Rusiju.

(Telegraf.rs)

Video: 30. akcija dobrovoljnoj davanja krvi na stadionu "Rajko Mitić"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA