Vreme čitanja: oko 1 min.

Rusi spremni da plate 25.000.000 evra: Srpski reprezentativac sa EURO dobio "ponudu koja se ne odbija"

S. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Transfer pod znakom pitanja...

  • 6
Ivan Ilić Foto:Bildbyran / ddp USA / Profimedia

Fudbalski klub Zenit je dobio veliku ponudu od strane Torina za srpskog reprezentivca Ivana Ilića, koju je klub prihvatio.

Kako javlja "Tutosport", ponuda je u iznosu od 25 miliona evra, a sve ostaje na tome da sam igrač prihvati transfer u Rusiju.

Zenit je ponudio Iliću platu od 3.000.000 evra po godini, ali, kako se naodi, postoji sumnja da će doći do realizacije transfera zbog odsustva ruskih klubova u evropskim takmičenjima.

Zenit u sastavu već sada ima devet Brazilaca i Strahinju Erakovića.

(Telegraf.rs)

Video: Aleksandar Stanojević posle prvog meča sa priprema u Sloveniji

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Demi

    28. jun 2024 | 13:44

    Zenit je ponudio Torinu, a ne Torino Zenitu, kako ste napisali!

  • NekoKo

    28. jun 2024 | 13:29

    To kako naši igrači dobijaju tolike ponude i ugovore je ozbiljna priča. Svaka čast njihovim menadžerima. Već duže vreme Italija je meka za te naše fudbalere šatro svetske klase. Ono što svako ko fudbal prati može jasno da vidi da su oni suvi prosek čak i ispod proseka u poređenju sa najboljim svetskim igračima. Dakle, definitivno jedna je priča to kako se ko naplati a neka sasvim druga šta taj na terenupokazuje. Ne sme da nam merilo za fudbalske kvalitete igrača bude visina ugovora koju je igrač potpisao, ali ni činjenica za koji je klub potpisao, već samo ono šta igrač na terenu pruža i njegov učinak. Onaj ko kupuje teži da što boljeg igrača kupi za što manje para, a onaj ko prodaje teži da što lošijeg igrača proda za što veći novac. To je toliko očigledno i normalno.

  • el će duznu

    28. jun 2024 | 15:41

    rekordera mitra

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA