≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Prvi talas reformi: Partizan kooptirao šestoricu novih članova u Upravni odbor

Vreme čitanja: oko 2 min.

To je samo prva faza rekonstrukcije kluba na svim nivoima, koja pomalo kasni zbog prioriteta stvaranja tima

  • 6
FK Partizan, stadion Humska Foto: MN Press

Prva faza najavljene rekonstrukcije Upravnog odbora fudbalskog kluba Partizan započeta je danas kooptiranjem novih članova u najuže rukovodstvo. Radi se o sedmorici ljudi iz sveta biznisa i advokature i to je samo deo procesa koji će u Humskoj biti sproveden sukcesivno, a sve u cilju ojačanja na svim nivoima, od organizacionog do sportskog, gde će takođe u bliskoj budućnosti biti sprovedene reforme.

Novi članovi Upravnog odbora crno-belih ubuduće će biti Uroš Momirović, iz kompanije "Mona", Savo Bakmaz, generalni direktor kompanije "Maxbet", Stevica Kujundžić, vlasnik kompanije "Laptop centar", Nenad Gligorov, suvlasnik i akcionar u kompaniji "Sokerbet", Marko Pavlović, savetnik ministra zdravlja u Vladi Republike Srbije i advokat Dragan Palibrk, koji je već deo Partizana, ali su mu poslovi mahom bili vezani za pravnu komisiju kluba iz Humske.

Rekosmo već da je ovo samo prvi "talas" promena u rukovodećim strukturama, jer bi u drugom, kako se može čuti iz izbora bliskih Humskoj, trebalo da dođe do "popunjavanja" UO sa još nekim značajnim imenima iz sveta binisa, ali i sporta, koji bi objedinili celu priču.

Takođe, postoje indicije da će doći do promena i u sportskom sektoru kluba, skautingu, da će i taj deo Partizana biti osvežen nekim novim licima, koja bi jednako preuzela brigu i o omladinskoj školi, koja je već promenila sastav trenera (Milan Smiljanić - omladinci, Miroslav Vulićević - kadeti, Miloš Bogunović - pioniri) i o prvom timu. Na tom je uostalom i insistirao trener Aleksandar Stanojević kada je prihvatio da se vrati i preuzme crno-bele.u nezahvalnom momentu.

Kompletan proces je započet još pre mesec i po dana, ali su ga pomalo usporile okolnosti sa strane, pa i prioriteti u vezi sa angažovanjem trenera po okončanju takmičarske sezone i stvaranja tima sa kojim će se boriti u kvalifikacijama za Ligu šampiona. Takođe i promenama na trenerskim pozicijama u omladinskoj školi koje su već sprovedene u delo u hodu.

Sticajem navedenih okolnosti je moralo obrnutim redom, ali s obzirom na činjenicu da je i Stanojeviću, prilikom dugotrajnih pregovora, obećano će klub ojačati i biti reformisan na svim nivoima, što je bio jedan od njegovih uslova povratka, red je da se "stisnuta ruka" ispoštuje i sve sporovede u delo.

U toku naredne sedmice u Humskoj će biti sazvana prva sednica Upravnog odbora u izmenjenom sazivu...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Joffrey

    28. jun 2024 | 10:58

    Direktor iz jedne i suvlasnik iz druge kladionice!? Sve sam krem društva. Biće zanimljivih rezultata utakmica.

  • Krle

    28. jun 2024 | 11:24

    Golac bata Mirković Mijat jokan paun Marko Nikolić i redom legende vratiti ovo je blam sa kladionicama

  • Vaske

    28. jun 2024 | 11:41

    Ala ce biti iz 2u 1 I 1u2

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA