≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Zapelo između Partizana, TSC-a i Đakovca: Ovo je problem koji koči transfer veziste u Humsku!

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ogromno obeštećenje koči klub iz Humske i vezistu

  • 11
Ifet Đakovac Foto: MNPress

Nije sporno da je Ifet Đakovac želja trenera Aleksandra Stanojevića, nema dileme ni da bi vezista TSC rado obukao Partizanov dres kao senior kad već nije uspeo kroz omladinsku školu tima iz Humske. Sreću ipak kvari tim iz Bačke Topole, koji za fudbalera traži obeštećenje od 1.500.000 evra i nema nameru da spusti cenu.

Crno-beli su spremni da dobro plate Đakovca, veruju da bi bio odlično pojačanje u sistemu i stilu igre koji forsira Stanojević, međutim, nisu baš spremni da istresu novac koji je veći i od onoga koji je uložen u Mateusa Saldanju, koji je mlađi, a čija je vrednost sada na tržištu desetostruko veća.

Iz tog razloga se na relaciji Beograd - Bačka Topola igraju "gluvih telefona" i tu ne pomaže ni činjenica da je Đakovac već dogovorio svoje uslove sa Partizanom i samo čeka "mig" da promeni sredinu, ali se sam igrač ne pita previše, jer ga ugovor sa TSC vezuje do juna 2026. godine.

S obzirom na činjenicu da Partizan polako ulazi u završnu fazu uigravanja, da ekipi sleduje turnir u Moskvi, potom i završna faza pred početak takmičenja, crno-beli će još koji dan sačekati, odnosno pokušati da umilostive čelnike TSC da spuste cenu. Ukoliko se to ne dogodi, već imaju spremno alternativno rešenje kome će se odmah okrenuti.

(Telegraf.rs)

Video: TSC pred kraj utakmice dao prvi gol Kišvardi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA