≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Partizan "naciljao" novo pojačanje: Moćni evroligaški centar stiže među crno-bele?

S. G.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Grci tvrde da je dogovor blizu realizacije

  • 7
Tajrik Džons Foto: MN Press

Košarkaški klub Partizan priprema se za novu sezonu, a ono što ovog leta sledi, jeste rekonstrukcija tima. Tako, posle najave nekoliko bombastičnih pojačanja, još jedno ime koje bi moglo da obuće crno-beli dres jeste doskorašnji centar Efesa, Tajrik Džons. 

Kako je Vensan Poarje stigao u redove popularnih Pivara, Džons je ostao slobodan u izboru nove sredine. Tako, grčki totalbasket.gr navodi da bi njegova naredna destinacija mogao da bude upravo tim Željka Obradovića.

Kako ističu, pregovori su u poodmakloj fazi i velike su šanse za dogovor dve strane. Tokom sezone u Evroligi Amerikanac je prosečno ubacivao 7.3 poena za 17.33 minuta u igri, a imao je i 4.2 skoka i asistenciju po meču.

Najbolje partije beležio je u periodu sezone kada je Efes imao problema sa povredama pa je beležio oko 30 minuta na parketu. Protiv Panatinaikosa je upisao 21 poen uz 13 skokova, a zapažene partije imao je i u duelima sa Makabijem, Albom, Valensijom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA