Vreme čitanja: oko 1 min.

Zvanično: Kervin Arijaga tri godine u Partizanu!

Vreme čitanja: oko 1 min.

Vezista iz Hondurasa će biti na raspolaganju već za turnir u Moskvi

  • 3
Kervin Arijaga, FK Partizan Foto: FK Partizan

Defanzivni vezista - Kervin Arijaga (26), zvanično je postao treće pojačanje Partizana u letnjem prelaznom roku. Reprezentativac Hondurasa je danas prošao neophodne medicinske preglede, potom i potpisao trogodišnji ugovor sa crno-belima, koji su za njegovo angažovanje isplatili 500.000 dolara obeštećenja Minesoti i to u tri rate.

Arijaga u Humsku stiže da pojača konkurenciju na poziciji defanzivnog veznog i to na insistiranje trenera Aleksandra Stanojevića, koji ga je, pisali smo već, želeo i u periodu kada je radio u Turskoj.

Kupovinom Arijage Partizan, pre njega angažovanjem napadača Đorđa Jovanovića i štopera Nihada Mujakića, Partizan je započeo proces rekonstrukcije tima, koji će u letnjem prelaznom roku biti ojačan u svim linijama.

Neki od transfera će biti sprovedeni u delo kao prioriteti u građenju tima za novi takmičarski ciklus, odnosno početak kvalifikacija za Ligu šampiona, neki će, pak, zavisiti od odlazaka igrača iz postojećeg kadra. A, biće ih i te kako....

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vidi se

    27. jun 2024 | 19:08

    ... ds je ovaj strasan 😂

  • Žarkov Dragan

    27. jun 2024 | 17:18

    Te doveli ovog treba toliko da isplate te doveli onog treba toliko da plate.A odakle im pare za sve to kada nisu platili porez državi i nema zašta pas da ih ujede.Pitam se sad?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA