≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Saznajemo! Partizan doveo krilo sa Uba: Zubairu stiže u Beograd!

Vreme čitanja: oko 1 min.

Krlni napadač Jedinstva je četvrto pojačanje kluba iz Humske

  • 10
Ibrahim Zubairu Foto: Profimedia

Krilni napadač Jedinstva sa Uba - Ibrahim Zubairu (20), četvrto je pojačanje Partizana u letnjem prelaznom roku. Klub iz Humske će za mladog Ganjanina platiti 500.000 evra u ratama, a fudbaler bi trebalo da potpiše ugovor na četiri godine.

Planirano je da Zubairu, koji u Srbiji živi već dve godine, bude bonus crno-belih u narednoj sezoni, čime bi bilo rešeno jedno od krucijalnih pitanja u timu Aleksandra Stanojevića...

Posao je, na obostrano zadovoljstvo, sklopljen danas posle 16 časova i koristiće i crno-belima, koji su na taj način rešavali jedno od gorućih pitanja, a i Ubljanima, kojima će pomenuti novac dobro doći da lakše sprovedu svoje ideje u delo u Superigi Srbije.

Zubairu je u protekloj sezoni odigrao 36 mečeva u Prvoj ligi Srbije, postigao je 13 golova i upisao sedam asistencija, što je bilo od velike važnosti na putu Jedinstva ka najjačem rangu takmičenja.

Radi se o momku koji je na Ub došao pre dve godine iz ekipe King Fejsal iz Gane, odakle je inače i poreklom, a kome je primarna pozicija na levom krilu. Visok je 175 centimetara, bolje se služi desnom nogom, a zbog dobrih partija na Ubu zavredio je i poziv mlade selekcije svoje zemlje.

Zubairu će u Humskoj biti predstavljen u najkraćem mogućem roku i biće spreman da sa ekipom putuje na turnir u Moskvi od 1. do 10. jula.

(Telegraf.rs)

Video: Aleksandar Stanojević posle prvog meča sa priprema u Sloveniji

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Carpe Diem

    27. jun 2024 | 17:40

    Реформишите, смањите лигу на 12 клубова, направите јаку Б лигу са 12 -14 клубова За бонусе направите промотивну лигу до У 21 па нек играју ткз. бонуси! Где ће моћи макс 2-3 старија играча играти и остало аматерске лиге по регионима.Квалитет ће морати доћи за пар година!Данашњи бонуси морају играти само због година а не због квалитета! Не видим да је то најбоља опција.

  • XY

    27. jun 2024 | 16:47

    Jako pojačanje u pm. Euforija kao da dolazi iz Reala a ne iz Uba.😀

  • Rade

    27. jun 2024 | 18:24

    Mora da je dobar!!! 🤣🤣🤣🤣

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA