Prva provera Partizana pod Stanojevićem: Bravo testira crno-bele u Brežicama

 
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Duel je zakazan u 18 časova

Fudbaleri Partizana danas će odigrati prvi kontrolni meč na pripremama, a protivnik je NK Bravo, četvrtoplasirani tim ovdađnje Prve lige Slovenije. Utakmica se igra u Brežicama od 18 časova, a gledaoci će meč moći da isprate i uživo u prenosu na TV Arena sport Premium 3.

Kako na raspolaganju ima veliki broj fudbalera, gtrener Aleksandar Stanojević moraće značajno da skrati spisak igrača koji će dana na teren protiv Brava. Uz to, neće moći da računa na Gajasa Zahida, koji ima lakšu povredu zadnje lože, Mateusa Saldanju (lakša povreda), Nihada Mujakića koga tek očekuje priprema za veće napore i Kcandera Severinu, koji se, zbog obaveza u reprezentaciji Kurasaa i nešto dužeg odmora, sinoć priključio saigračima u Termama Čatež.

Biće to prvi povratnički meč za Stanojevića, koji sa aktuelnom postavom igrača radi tek desetak dana i uporedo sa uigravanjem već vrši selekciju tima u koji su pristigli napadač Đorđe Jovanović, pomenuti štoper Mujakić i defanzivni vezni Kervin Arijaga, koga će u Humskoj tek danas dočekati, ali će biti deo ekipe na predstojećem turniru u Moskvi.

Iako su bile planirane dve provere, od kojih bi jedna bila "pozornica za mlađe igrače, utakmica sa Bravom biće jedina na pripremama u Sloveniji, jer je u međuvremenu Borac iz Banjaluke otkazao duel, a crno-beli nisu na licu mesta našli raspoloženog protivnika.

(Telegraf.rs)

Video: Nihad Mujakić intervju za Telegraf na pripremama na u Sloveniji

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA