Vreme čitanja: oko 1 min.

Partizan se kompletira: Severina večeras u Sloveniji, Arijaga u sredu u Beogradu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Polako se popunjava igrački kadar crno-belih

  • 2
Ksander Severina Foto: FK Partizan

Centralni defanzivac Nihad Mujakić stigao je sinoć u Sloveniju, a večeras će sastav Partizana, bar u prvom delu priprema, kompletirati Ksander Severina. Vezista će zbog komplikacije sa avio vezama sleteti u Zagreb, odakle će se zaputiti u Terme Čatež.

Severina stiže u Sloveniju sa nekoliko dana kašnjenja zbog obaveza u reprezentaciji Kurasaa, pa će u sredu ujutru odraditi prvi i trening pod vođstvom Aleksandra Stanojevića.

Što se tiče Kervina Arijage, fudbaler koga su crno-beli kupili od Minesote za 500.000 dolara, odigrao je u subotu poslednji meč sa pomenuti klub iz MLS lige protiv Ostina.

U Beograd će sleteti u sredu, ali je oslobođen obaveze da dođe u Sloveniju, jer ga očekuju medicinski pregledi i testovi, odnosno potpisivanje ugovora, kako bi bio na raspolaganju treneru Stanojeviću za turnir u Moskvi.

Dobra okolnost po Partizan i stručni štab je što reprezentativac Hondurasa stiže iz punog ritma utakmica i neće mu biti potrebno puno vremena da "pohvata konce" u novoj sredini.

(Telegraf.rs)

Video: Srbi slave remi Hrvatske i Italije u centru Minhena!

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Baxter88

    25. jun 2024 | 11:29

    Severina stize, bice zurka a kad stizu Dzej Kalulu i Sladjana?!

  • moki

    25. jun 2024 | 09:58

    Boga mi , trebace mu vremena da pohvata konce😂😂😂😂😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA