≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Partizan rasterećuje poslednju liniju: Miličiću se smeši pozajmica u klub iz koga je angažovan

Vreme čitanja: oko 1 min.

Dolaskom Mujakića i "aktivacijom" Medine pozicija štopera brojaće čak šestoricu igrača

  • 1
Nikola Miličić Foto: FK Partizan

Angažovanjem Nihada Mujakića na poziciji štopera, odnosno "aktiviranjem" Natana De Medine, Partizan će morati da rastereti pomenutu poziciju u timu i to će učiniti pozajmicom nekoga od mladih fudbalera. Sva je prilika da će to biti Nikola Miličić, koga su crno-beli angažovali u zimskom prelaznom roku iz Radničkog 1923, no, defanzivac sticajem okolnosti nije ni debitovao među crno-belima.

Kako stvari trenutno stoje, tinja mogućnost da bi Miličić mogao nazad u redove Kragujevčana i ta solucija jeste realna, ali još uvek nije definisana u potpunosti. O tome će se raspravljati tek po povratku tima iz Slovenije.

Partizan posle dolaska Mujakića, koji je levi štoper, imati na raspolaganju imati ukupno šestoricu centralnih defanzivaca. Pod pretpostavkom da će mladi Nikola Simić nazad u svoju selekciju, Svetozar Marković i Natan De Medina mogu takođe da pokrivaju levu stranu u poslednjoj liniji, ali im je daleko prirodnija desna. što znači da će, uz Mujakića, na tom mestu konkurisati još jedan fudbaler, verovatno Bojan Kovačević, koji iza sebe ima proleće u kontinuitetu.

Miličić, koga je Partizan platio 500.000 evra, pak, nije odigrao meč od septembra, zadesila ga je nesreća sa povredom meniskusa odmah po dolasku i pozajmica za veću minutažu i povratak u formu se nameće kao logičan sled okolnosti.

Radnički 1923 je povoljna opcija u toj priči, a ukoliko ne dođe do konačnog dogovora, naći će se druga sredina za mladog igrača koji je prebrodio sve probleme i bez poteškoća prati ritam saigrača na pripremam u Sloveniji.

(Z. Ivković)

Video: Stanojević brusi Partizan: Svima prilika da se pokažu, rez je pred Moskvu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Луцијано

    24. jun 2024 | 19:52

    DE MEDINA IZGLEDA KAO ZIVOTUNJA MISICI VRETENASTI SKOCNI AKO TAKAV NEMOZE DA IGRA STOPERA NEZNAM KO MOZE I ZASTO MU SE NIJE DALA SANSA .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA