Vreme čitanja: oko 1 min.

Velika podrška za Dance u Minhenu: Protiv Srbije se očekuje 20.000 navijača

L. I.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Meč od velike važnosti za oba tima

  • 3
Danski navijači, EURO 2024 Foto: Tanjug.rs/AP

Fudbalska reprezentacija Srbije će u utorak od 21 čas, u okviru poslednjeg kola grupe A na Evropskom prvenstvu, odmeriti snage sa selekcijom Danske. Orlovima odgovara samo trijumf, a naš naredni rival će imati veliku podršku.

Naime, kako javlja "Bold", Fudbalski savez Danske je za ovaj duel dobio 17.000 karata, a očekuje se da će taj broj dostići 20.000.

- Već sam u Minhenu, gde održavamo planirani sastanak odbora DBU. U gradskom pejzažu vidim da su mnogi crveno-beli dresovi već počeli da se naplaćuju -objašnjava Erik Broger Rasmusen, jedan od vodećih ljudi Fudbalskog saveza Danske, a onda dodao:

- Dobili smo 17.000 karata u pretprodaji. Određeni broj karata će tada biti u slobodnoj prodaji. Stoga se očekuje da će biti i do 20.000 Danaca.

Podsećanja radi, Engleska je prvoplasirana u grupi A i ima četiri boda na svom kontu, Danska i Slovenija imaju dva, a naša selekcija bod.

Poslednje kolo će odlučiti putnike u narednu fazu.

Video: Koja je tajna Piksijeve crvene fascikle?

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA