Vreme čitanja: oko 1 min.

Vojvodina sređuje stadion: Počeli radovi na "Karađorđu"

L. I.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Biće po najvišim evropskim standardima

  • 0
Stadion "Karađorđe" Foto: FK Vojvodina

Vojvodina je u sezoni za nama izborila mesto koje vodi u kvalifikacije za Ligu Evrope, a sada je u planu rekonstrukcija stadiona. Naime, kako navode iz novosadskog kluba, stadion "Karađorđe" će do kraja leta biti po najvišim evropskim standardima.

U ponedeljak su započeti radovi, a bili su najavljivani još ranije.

- Izvođač radova je mađarska kompanija „Garden group KFT“ iz Budimešte, koja je do danas između ostalih radila i terene stadiona „Rajko Mitić“ i „TSC Arena“, kao i Nacionalni stadion u Mađarskoj i stadion NK Osijek. Rekonstrukcija terena koja je započeta danas podrazumeva zemljane radove, odnosno – montažu predviđenog sistema, drenažnog sistema i grejača, potom tehnologiju šivenja trave u izvedbi svetski poznate kompanije „Grass max“ - saopšteno je iz Vojvodine.

Završetak radova planiran je za kraj avgusta, a u tom periodu Vojvodina bi trebalo da odigra tri utakmice na domaćem terenu u Superligi, kao i revanš meč u Ligi Evrope protiv Ajaksa.

Pominje se da bi do kraja rekonstrukcije stadiona "Karađorđe" Vojvodina svoje utakmice igrala na stadionu TSC-a, ali zvanične potvrde još uvek nema.

(Telegraf.rs)

Video: Koja je tajna Piksijeve crvene fascikle?

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA