≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Jeziva tragedija: Mladi fudbaler poginuo, skuterom udario u auto

S. G.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Velika tuga...

  • 0
Fudbalska lopta crno bela, in memoriam Foto: MN Press

Petnaestogodišnji fudbaler kluba "Ilićka 01" iz Brčkog preminuo je dvadeset dana nakon teške saobraćajne nesreće u kojoj je učestvovao upravljajući skuterom, saopšteno je iz kluba.

Prema navodima kluba, mladić je preminuo sinoć na Univerzitetskom kliničkom centru (UKC) Tuzla. Nesreća se dogodila 4. juna u večernjim satima kada je, vozeći skuter, udario u automobil i zadobio teške povrede glave.

Iz policije Brčko su ranije izvestili da je mladić odmah nakon nesreće prevezen u UKC Tuzla, gde je pao u komu iz koje se više nije probudio. U nesreći je povređen i njegov saputnik, koji se uspešno oporavlja.

Fudbalski klub "Ilićka 01" izrazio je duboko žaljenje zbog gubitka mladog sportiste i uputio saučešće porodici.

- Svi smo se nadali, svi smo se molili, svi smo vjerovali da će se borac kakav je on uvijek bio izvući. Na veliku žalost svih nas srce našeg drugara Save prestalo je da kuca. Omladinski pogon Ilićke 01 upućuje najiskrenije saučešće porodici Tošić i svim Savinim prijateljima - stoji u ibjavi kluba.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA