≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Zašto Srbija nije mogla da trenira na stadionu na kom će igrati protiv Danske?

M. M.
D. U.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Promena plana...

  • 2
Srbija trening pred utakmicu sa Danskom Foto: Nikola Tomić

Za razliku od prethodna dva meča protiv Engleske i Slovenije, fudbalska reprezentacija Srbije zvaničan trening pred utakmicu ovoga puta nije odradila na stadionu na kom igra utakmicu protiv Danske.

Naime, Orlovi su taj poslednji trening pred Dance odradili u Augzburgu, svojoj trening bazi, iako je prvobitno bilo planirano da one bude u Minhenu.

Ali ne na Alijanc Areni, gde će u utorak veče (21.00) igrati protiv Danaca, već u trening kampu Bajerna koji je u međuvremenu otpao zbog udaljenosti.

Razlog zbog kog Orlovi nisu mogli da treniraju na Alijanc Areni pred utakmicu jesu stroga pravila UEFA po kojima jedna selekcija ne može da odradi dva treninga na stadionu na kom igra na turniru. A s obzirom na to da je Srbija već jednom trenirala, pred duel sa Slovenijom, jasno je zbog čega ovoga puta nisu mogli.

Danska će, s druge strane, svoj trening odraditi na Alijanc Areni gde će Dragan Stojković popodne imati konferenciju za medije.

Pogledajte neke od najzanimljivijih momenata sa današnjeg treninga Orlova:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA