Vreme čitanja: oko 1 min.

Šok! Žarko Lazetić ostavlja TSC i ide u Izrael

S. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ovaj potez niko nije očekivao...

  • 1
Žarko Lazetić Foto: MN Press/Ivica Veselinov

Najbolji trener Superlige za prošlu sezonu, Žarko Lazetić, iznenadio je fudbalsku javnost odlukom da napusti TSC baš pred početak priprema.

Odlazi u Izrael kako bi preuzeo ulogu u Makabiju iz Tel Aviva, što je šokiralo mnoge, kako je prvobitno preneo "Žurnal".

Lazetić je ostavio dubok trag tokom svojih dve i po godine vođenja TSC-a, ostvarivši istorijske rezultate poput osvajanja drugog mesta pre dve sezone i trećeg prošle sezone.

- Pojavio se Makabi, ponuda koju je Žarko vagao dva, tri dana i na kraju je odlučio da ode, jer je dobio fenomenalne uslove. Smatra da mu je to veliki izazov i želeo je da prihvati. Nismo hteli da mu stanemo na put, mi smo klub koji se gradi. Hvala mu na tome što smo uspeli zajednički da napravimo rezultate i u domaćem prvenstvu i Evropi. Gledamo naš posao dalje i da nastavimo da gradimo klub i u tom pravcu razmišljamo i pri izboru novog trenera, koji će doći za nekoliko dana - rekao je sportski direktor TSC-a Sabolč Palađi za "Mozzart sport".

Njegov odlazak ostavlja klubu izazov da pronađe dostojnog naslednika i da nastavi graditi uspešan sistem igre koji je Lazetić implementirao.

(Telegraf.rs)

Video: Birmančević pred medijima uoči meča sa Danskom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA