Vreme čitanja: oko 1 min.

Pregled, potpis, pa put u Sloveniju: Mujakić od sutra Partizanov

Vreme čitanja: oko 1 min.

Fudbaler stigao u Beograd na finalizaciju transfera

  • 0
Nihad Mujakić Foto: AA/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Drugi fudbaler Partizana koga su crno-beli angažovali u letnjem prelaznom roku - Nihad Mujakić stigao je u Beograd posle napornih, ali uspešnih pregovora kluba iz Humske i Ankaragučua, pa i njega samog "u borbi za slobodu". Reprezentativac BiH će u ponedeljak obaviti neophodne testove i lekarske preglede, potom će potpisati ugovor na tri godine i krenuti put Slovenije kako bi se priključio saigračima.

Fudbaler će biti plaćen 900.000 evra u nekoliko rata i 20 odsto od dalje prodaje i to je najbolje što su crno-beli u ovom trenutku mogli da izvuku s obzirom na to šta je sve pratilo pregovore.

Rekosmo već da su se i Partizan i sam Mujakić dobro pomučili da realizuju transfer, jer je turski klub, koji je i nekoliko puta menjao uslove, iako je Ankaraguču ispao u tamošnje Superlige.

Turci su, čuvši iz medija da se Partizan interesuje za Mujakića, zacepili obeštećenje od 1.500.000 evra, od koga nisu odustajali dok i sam Mujakić nije počeo da odbija sve druge mogućnosti i ponude (a, imao je nekoliko ponuda iz Turske).

Ankaraguču je potom počeo da popušta sa cenom, međutim, onda su opteretili igrača sa oprosti dugovanja, produžavajući višednevnu agoniju sve tri strane. Na kraju su se nekako "našli", pa će Mujakić postati drugo pojačanje Partizana u letnjem prelaznom roku, posle napadača Đorđa Jovanovića, koji je angažovan na pozajmicu iz švajcarskog Bazela.

(Telegraf.rs)

Video: Teniske loptice na treningu fudbalera Partizana, zanimljiva priprema za novu sezonu u Termama Čatež

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA