Vreme čitanja: oko 1 min.

Partizanovi golmani na testu refleksa: Kirovski servirao kao Novak Đoković

Vreme čitanja: oko 1 min.

Zaniljniv trening čuvara mreže crno-belih u Sloveniji

  • 0

Uporedo sa fudbalerima Partizana i četvorica golmana crno-belih odrađuju teške pripreme pod nadzorom trenera Aleksandra Kirovskog i Srđana Ostojića, jednako vodeći računa o svim aspektima koje iziskuje jedna od najzahtevnijih pozicija u timu. Četvorica čuvara mreže crno-belih imali su u subotu vrlo specifičan trening, gde su refleks, reakcija bili u prvom planu i za tu priliku su im treneri spremili poseban izazov.

Naime, u jednom momentu, Aleksandar Kirovski je u srcu šesnaesterca "prosuo brdo" teniskih loptica i ništa tu ne bi bilo čudno i neuobičajeno da uz njih nije doneo i reket.

I dok su trojica golmana i drugi trener Ostojić šutirali "regularne" lopte iz različitih uglova, Kirovski je desetak metara, sa centralne pozicije, "servirao", veoma precizno, nekada direktno, nekada od zemlje, ka onome ko bi u tom momentu odrađivao vežbu.

Potrajalo je, bilo je izuzetno efektno, ali i atraktivno za gledanje za posmatrače sa strane. Bilo je i direktnih pogodaka u telo, ali su Aleksandar Jovanović, Nemanja Stevanović, Miloš Krunić i mladi Vukašin Jovanović sve stojički podneli...

(Telegraf.rs)

Video: Stanojević brusi Partizan: Svima prilika da se pokažu, rez je pred Moskvu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA