≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Saznajemo: Sve je gotovo! Sin bivšeg reprezentativca Srbije potpisuje za Zvezdu!

Vreme čitanja: oko 1 min.

Lepa vest za crveno-bele

  • 2
Lazar Jovanović Foto: MN Press

Nakon odlaska iz Vojvodine, sin nekadašanjeg reprezentativca Srbije Milana Jovanovića, Lazar Jovanović dogovorio je sve uslove sa Crvenom zvezdom. Kako saznajemo, ostaju samo formalnosti pred potpis i da prođe lekarske preglede.

Crveno-beli će uplatiti simboličnu sumu novca za ovaj transfer, odnosno samo trening kompenzaciju.

Ugovor će biti potpisan na tri godine, što će biti zalog za budućnost Zvezde. Nije moguće da potpiše na duže jer još uvek nije punoletan i ima samo 17 godina.

Lazar Jovanović ima samo 17 godina i prošao je mlađe selekcije kluba iz Novog Sada. Redovan je i u reprezentaciji Srbije u svom uzrastu.

(Telegraf.rs)

Video: Terzić: Ovo sam najviše zamerio Baharu, ime Partizana mora da se izgovara sa poštovanjem

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Juznoprugas

    22. jun 2024 | 21:29

    Nije trebao da potpise za Zvezdu jer je vec ne pravedno kaznjavan i izbacivan iz kadetske reprezentacije od strane Zvezdasa Lukovica zbog politike i kursa koji je izabrao njegov tata mu Milan-Lane Jovanovic! Ako je Lane vec stao na stranu Vidica? Zasto suruje sa Zvezdom i ponizava se? Budi bre karakter bar jednom u zivotu! Naso bi se dobar klub ovako ili onako za Lazara da nije cz! Sutra ce ponovo da mu se svete preko sina terza i ostali mufljuzi iz cz...

  • 033

    22. jun 2024 | 21:41

    Poštenje i fer-plej je ono što odlikuje crvenu zvezdu. Zbog velike brige o mladim talentima koji su u Partizanu, Vojvodini, Čukaričkom i većini srpskih klubova ,,silna" crvena zvezda ih naprosto otima i odvodi u svoje redove. To me podseća na roman našeg velikog Ive Andrića NA DRINI ĆUPRIJA. Ko je čitao roman biće mu jasno o čemu pričam.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA