Vreme čitanja: oko 1 min.

Partizan prati tržište zbog levog beka: Arisova rampa Uroševiću, crno-beli se okreću drugim rešenjima

Vreme čitanja: oko 1 min.

Tim iz Humske praktično nema alternativu za Nikolu Antića i voljan je da reši taj problem

  • 10
Slobodan Urošević Foto: Nikola Tomić

Krajem radne sedmice društvene mreže su se "usijale" kada se posle angažovanja Nihada Mujakića i Kervina Arijage pronela vest da bi u istom "cugu" u Partizan mogao da se vrati i Slobodan Urošević, ali od tog posla, bar za sada - nema ništa. Kiparski Aris iz Limasola, sa kojim levi bek ima važeći ugovor, nema nameru da ga pusti i to je ljudima iz Humske, u nekim neposrednim kontaktima, jasno i predočeno.

Uroševića za Aris vezuje ugovor na još godinu dana, a kako Kiprani ozbiljno računaju na fudbalera koji je u protekloj sezoni odigrao čak 46 mečeva u svim takmičenjima (mahom kao levi štoper), te je malo prostora za bilo kakav manevar. Iako bi sam igrač možda i želeo da se vrati, pošto je već uspešno sarađivao sa Aleksandrom Stanojevićem i dobro su mu poznati zahtevi u Humskoj.

Problem za Partizan svakako predstavlja činjenica na poziciji levog beka ima samo Nikolu Antića, da ne postoji alternativa takvog igračkog profila, sem eventualno novajlija Nihada Mujakića, koji je po vokaciji štoper, ali može u nuždi da odgovori obavezama i na poziciji uz levu aut-liniju.

Otuda crno-beli razmatraju tražište, podeljeni u ideji da li da angažuju domaćeg igrača ili stranca, ali i ne žure previše, jer žele pravo rešenje, a uz to su dve urgentne pozicije štopera (Mujakić) i zadnjeg veznog

(Arijaga) pokrivene u kratkom vremenskom roku.

Urošević se juče javio na prozivku Arisa, čije će boje, ako se nešto drastično ne promeni braniti i naredne sezone, a Partizan mora da se okrene drugim rešenjima. U zimskom ili prelaznom roku - zavisi od ponude na tržištu.

(Telegraf.rs)

Video: Urošević: Situacija na tabeli nije sjajna, ali idemo da izvučemo najviše što možemo

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rola

    22. jun 2024 | 13:59

    Stvarno sam ja laik Partizanu treba Urošević koga smo se jedva rešili. Ako neko ovo razume u redu.

  • Daba

    22. jun 2024 | 13:35

    Ima i Miroslava Bogosavca kome ističe ugovor sada u junu!!!

  • Daba

    22. jun 2024 | 14:41

    Antić i Stojković su provincijski igrači koji trče ko zna kuda a sa loptom su u ozbiljnoj svadji!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA